prima victorie pentru csc 1599 șelimbăr în play-off-ul ligii 2. dublă pentru stefan visic

Echipa de fotbal CSC 1599 Șelimbăr a reușit vineri prima sa victorie din play-off-ul Ligii 2, 2-1 cu Gloria Buzău. 

Meciul de vineri de la Cisnădie a avut miză mare pentru Gloria, care era matematic promovată în cazul în care reușea să obțină măcar un punct. Astfel, buzoienii au deschis scorul în minutul 13, când Chică-Roșă protejează o minge în careu, trimite înapoi pentru D. Benzar, care preia scurt și șutează plasat, din 13 metri, direct în vinclu. Șelimbărul a egalat în minutul 32, când Gîț trimite bine cu capul în fața porții iar Visic deviază din 5 metri și înscrie pe lângă portarul Greab.

prima victorie pentru csc 1599 șelimbăr în play-off-ul ligii 2. dublă pentru stefan visic

În repriza a doua, echipa lui Claudiu Niculescu a dominat mai clar jocul, în timp ce Buzăul a stat a cutie. La o fază care nu anunța nimic, în minutul 72, Monea a centrat bine și sârbul Visic a înscris din plonjon cu capul din 11 metri. A fost al patrulea gol al sârbului la Șelimbăr în cele 12 jocuri în care a evoluat în primăvară pentru ”călăreții roșii”.

Buzoianul Dandea are o intrare de cartonaș roșu la Monea, dar primește doar galben, iar mijlocașul dreapta al gazdelor a fost norocos că a scăpat de o accidentare.  Al. Pop putea majora diferența, dar șutul său lovește bara laterală a porții oaspeților. În minutul 82, Monea a avut și el o șansă bună de a marca, dar a tras pe lângă poartă.


CITEȘTE ȘI: S-a înființat CS Șelimbăr SA, club  care va prelua din vară echipa de fotbal. Primarul Marius Grecu: ”Vom atrage și parteneri privați”

S-a terminat 2-1 și ”călăreții roșii” au savurat primul succes din play-off, după șapte etape în care nu reușiseră nicio victorie. Mai mult, echipa lui Claudiu Niculescu a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige după ce a fost condusă, după ce, în ultimele jocuri, nu a învins după ce a fost în avantaj pe tabelă.

CSC Șelimbăr: Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Mitrea –  Panos (Ayine 65), T. Călin – G. Deac (Monea 65), Rotund (Soare 46′), Schieb (Al. Pop 46′) – Visic. Antrenor: Claudiu Niculescu

prima victorie pentru csc 1599 șelimbăr în play-off-ul ligii 2. dublă pentru stefan visic

Ultima oră

Comentariul meu

Publică