trenul care circula între sibiu și brașov, blocat mai bine de 3 ore între stații. a luat foc locomotiva
foto Arhivă

Trenul care circula pe direcția Sibiu – Brașov a rămas blocat în apropiere de Făgăraș, după ce s-a defectat locomotiva. Un cititor Ora de Sibiu, care se afla în tren, a transmis că locomotiva a luat foc. 

Trenul IRN 473 s-a defectat, sâmbătă dimineață, și a rămas blocat între stațiile Voila și Făgăraș, notează Mediafax. Se pare că a luat foc locomotiva. „S-a stricat o locomotivă de la CFR. A luat foc. Este vorba despre trenul care circulă între Sibiu și Brașov. Are o întârziere de peste 3 ore”, a transmis un cititor Ora de Sibiu. 


Trenul urmează să fie retras din linie curentă cu locomotiva garniturii IRN 77, până în stația Făgăraș, de unde va fi reînscris în circulație cu o altă locomotivă, trimisă din Sibiu, informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Până la retragerea trenului IRN 473 din linie curentă, alte 3 garnituri – IRN 77, R 2101 și R 2512 – staționează temporar, în gările adiacente, pentru eliberarea secție CF Voila – Făgăraș.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. De ce am impresia că tocmai angajații CFR sabotează constant activitatea de transport. Ar trebui să fie dați în judecată și să plătească daune călătorilor din toate trenurile ce au întârziere din cauza mizeriilor ce le fac. Nu vine unu după câmp să dea foc la locomotivă. Probabil sunt aceeași ce dădeau foc la spitale pă vremea covidului. Membri de partid…. Roșu

  2. Ajutorul de mecanic nu si-a indeplinit atributiilre de a inspecta periodic sala masinilor si apoi de a intervenii daca apare un incendiu.