raluca turcan spune că nu e la cuțite cu adrian bibu. „unii oameni m-au jignit până în măduva oaselor, dar am lăsat orice deoparte și am construit” (video)

Raluca Turcan spune că nu este la cuțite cu Adrian Bibu și colaborează bine, asta în ciuda divergențelor pe care le-au avut în trecut. „Unii m-au jignit până în măduva oaselor, dar am lisat orice deoparte și am construit”, a spus președinta PNL la emisiunea „Ora de Politică”. 

Ministrul Culturii și președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan a precizat, în cadrul emisiunii „Ora de Politică”, un proiect Ora de Sibiu, că vorbește și colaborează cu candidatul la Primăria Sibiu, Adrian Bibu. Și acesta a confirmat anterior că nu sunt prieteni, dar colaborează pentru implementarea proiectelor în Sibiu. 

YouTube video

Citește și: Adrian Bibu: „Eu sunt vioara întâi” 


Turcan a comentat inclusiv o declarație a lui Bibu. „Aș continua comparația lui Adrian (n.red: Bibu) cu orchestra și aș spune că întotdeauna locul într-o orchestră este stabilit în politică de către oameni și prin vot. Așadar, mă preocupă mult mai puțin cine e vioara 1 sau cine este vioara 2. Și cred că în politică, de foarte multe ori, e vital să poți să lași simpatiile personale, poate de multe ori disonanțe de gândire pentru proiecte în interes public. Dacă poți să faci lucrul acesta, nu ai intrat degeaba în politică”, a spus Raluca Turcan. 

Citește și: Tensiuni la vârful PNL. Răceală vădită între Bibu și Turcan

Președinta PNL Sibiu a spus că în continuare colaborează cu Adrian Bibu și nu au încetat vreodată să își vorbească, asta în ciuda divergențelor dintre ei.  „Noi suntem într-o echipă, noi funcționăm. Nu vă imaginați că în urma unei asemenea declarații nu mai vorbim unii cu alții. De fapt, nici nu a fost niciodată cazul de așa ceva. (…) Gândiți-vă că eu sunt în politică de mulți ani. Am avut oameni care m-au jignit până în măduva oaselor. Dar dacă am fost obligată să pun un proiect de țară sau un proiect de comunitate pe primul loc, am lăsat orice la o parte și am construit. Deci, cu atât mai mult cu un om cu care de fiecare dată când ne întâlnim colaborăm și ne sincronizăm pentru proiecte pentru comunitatea sibiană. Nu cred că este cineva care să afirme că vreunul din echipa PNL a municipiului Sibiu nu urmărește interesul comunității sibiene. Niciunul. Adică la noi este doar o muncă pentru Sibiu. Cumpătarea vine și cu experiență politică și multele momente extraordinar de dificile și diferite prin care ești forțat să treci în politică. Dacă te preocupă rezultatele, nicio tensiune personală nu trebuie să aibă loc. (…) Valoarea noastră vine din capacitatea de a gândi diferit, de a gândi diferit, dar a acționa în interes public”, a spus Raluca Turcan. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică