căpitanul lui fc hermannstadt, supărat că pierde bonusurile pentru locurile 7-8. ionuț stoica: ”nu sunt milionar, ca să nu mă gândesc la bani”

Căpitanul echipei FC Hermannstadt, Ionuț Stoica este necăjit că el și colegii săi pot rata bonusurile prevăzute în contracte pentru o clasare pe locurile 7 sau 8. 

După eșecul cu Iași, scor 0-1, Sibiul a rămas pe locul 9 în clasamentul Superligii, înainte de disputarea ultimei etape din play-out, la două puncte în spatele Oțelului, care e pe 8. FC Hermannstadt mai poate totuși prinde locul 8, dacă câștigă în ultima rundă în Bănie cu FCU Craiova 1948 și Oțelul Galați nu se impune acasă cu FC Botoșani. La o eventuală egalitate de puncte cu oțelarii, pentru că niciuna din echipe nu a beneficiat de rotunjire, sibienii sunt avantajați de al doilea criteriu de departajare, numărul mai mare de puncte obținut în sezonul regular.

Căpitanul sibienilor, Ionuț Stoica spune că fanii au fost necăjiți și la câteva remize ale echipe favorite. ”A doua repriză cred că a fost echilibrată, a venit acea eroare când s-a pierdut mingea în jumătatea noastră și a fost acel șut, așa s-a decis. Noi avem bonusuri la locurile 7-8, nu ar trebui să se vadă diferența de motivație, probabil că Iașiul și-a dorit mai mult, deși nu trebuia să se vadă asta. Eu și colegii mei ne doream să terminăm cu o victorie, era important pentru noi. E normal ca fanii să fie supărați, își doreau foarte mult să câștigăm, dar nici noi  nu putem mereu să învingem, au fost momente în care fanii și la egal cu fost un pic ciufuliți. Noi aveam nevoie să câștigăm să prindem locurile 7-8, avem bonusuri importante, eu sincer mă gândesc la ele, doar nu sunt milionar ca să nu mă gândesc la bani” a spus Ionuț Stoica.


CITEȘTE ȘI: MĂLDĂRĂȘANU, NERVOS DUPĂ EȘECUL LUI FC HERMANNSTADT CU POLI IAȘI. ”CEA MAI SLABĂ REPRIZĂ ÎN ULTIMII TREI ANI”

Ianis Stoica: ”Iașiul a fost pragmatic”

Mijlocașul stânga de la FC Hermannstadt, Ianis Stoica a fost unul dintre puținii jucători care a jucat cât de cât și a pus în pericol poarta ieșenilor. ”Am încercat să marchez, a fost puțină neinspirație, inspirație a portarului advers, Iașiul a jucat pragmatic, era cu cuțitul la os și ne-a taxat. Victoria însemna și pentru noi foarte mult, au fost mai pragmatici, asta a făcut diferența, și noi am avut destule ocazii comparativ cu ei. Fanii sunt supărați, au venit a doua zi de Paște, ne cerem scuze față de ei și ar trebui să câștigăm la Craiova, ca să facem uitat acest meci. Trebuie să spălam acest meci, am pierdut nemeritat. Eu rămân la Sibiu, îmi doresc continuitate” a anunțat Ianis Stoica după eșecul de luni, 0-1 cu Poli Iași.

căpitanul lui fc hermannstadt, supărat că pierde bonusurile pentru locurile 7-8. ionuț stoica: ”nu sunt milionar, ca să nu mă gândesc la bani”
Foto: Amalia Suciu

 

 

Ultima oră