măldărășanu, nervos după eșecul lui fc hermannstadt cu poli iași. ”cea mai slabă repriză în ultimii trei ani”

După eșecul suferit luni pe Municipal, 0-1 cu Poli Iași, antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu crede că repriza secundă a fost cea mai slabă din ultimii trei ani, de cînd antrenează trupa de pe Cibin!

După 18 jocuri consecutive fără înfrângere acasă, Sibiul s-a prezentat luni ca la un meci de vacanță și a pierdut cu 0-1 disputa cu Poli Iași, rezultat care păstrează vii speranțele de supraviețuire ale moldovenilor.

Dezamăgit de prestația echipei sale la ultimul meci pe Municipal din acest campionat, 0-1 cu Iași, antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu a spus că i-a trecut din nou prin cap să renunțe. ”Astfel de meciuri te fac să te gândești departe, așa dezamăgit am mai fost când am pierdut minutul 90 la Voluntari, dar suntem la cald, nu vreau să iau decizii aiurea, încerc să rămân echilibrat. Dar, te gândești la fel de fel de situații, nu știu ce va fi la vară, vedem ce se întâmplă” a spus tehnicianul la flash-interviuri.

”A doua repriză a fost execrabilă”


Măldărășanu consideră că fanii sibieni au avut dreptate să apostrofeze echipa la final, când au scandat ”Rușine să vă fie!” și crede că echipei i-a dăunat liniștea survenită după salvarea matematică de la retrogradare.   ”E normal să fim supărați, am pierdut pe teren propriu, nu mai pierdusem de foarte multă vreme. Cel mai supărat sunt pe evoluția noastră în repriza a doua, cea mai slabă repriză de când sunt aici, chiar dacă nici prima parte nu a fost una fantastică, Iașiul a venit să aștepte greșeala noastră, au avut răbdare, în prima parte ne-a salvat VAR. A doua repriză a fost execrabilă, la pauză am mutat să avem forță în atac, am băgat și al doilea atacant, dar prea puțin. A venit acel gol extraordinar, publicul ne-a taxat și este normal, când au considerat că meritam să fim încurajați au făcut-o, de data asta merităm toate apostrofările lor. Este dureros, am avut chiar un sezon bun pe teren propriu, asta a făcut să acumulăm puncte și să sperăm la play-off, acum ne-am salvat de la retrogradare destul de devreme și parcă a fost prea mare liniștea, poate dacă eram cu cuțitul la os ca celelalte echipe, băgam și noi capul în contră. Rămânem pe un loc pe care nu ni-l doream, am fi vrut mai mult” a mai spus tehnicianul sibienilor.

CITEȘTE ȘI: FC HERMANNSTADT PIERDE ACASĂ CU IAȘIUL DUPĂ CEL MAI SLAB JOC DIN ACEST SEZON. FANII SIBIENI AU SCANDAT: ”RUȘINE SĂ VĂ FIE!”

”Nu mă interesează speculațiile”

Extrem de echilibrat de obicei, Măldărășanu a răbufnit nervos, când reporterul a sugerat că rezultatul din jocul cu Iași se poate interpreta. ”Pe mine nu mă interesează lucrurile acestea, lumea poate comenta ce vrea. Jucăm în ultima etapă cu altă echipă care se bate să evite retrogradarea, ca presă trebuie să zgândări, nu o să cad în capcana asta. Ăștia suntem, am fost foarte slabi, viața e făcută din bucurii și dezamăgiri, acum am dezamăgit atâta lume, restul speculațiilor nu mă interesează. A fost cea mai slabă repriză în trei ani cât sunt aici, nu sunt genul de antrenor să dau în jucători, mi le asum eu pe toate, dar sunt și eu dezamăgit, era ultima impresie acasă, în fața fanilor și ne-am prezentat cum ne-am prezentat” a mai declarat tehnicianul de la FC Hermannstadt.

măldărășanu, nervos după eșecul lui fc hermannstadt cu poli iași. ”cea mai slabă repriză în ultimii trei ani”
Foto: Amalia Suciu

Ultima oră