spune-i adio negrului: culorile au revenit!

Îți place atmosfera relaxată a orașului și adeseori optezi pentru propuneri de ținute non-standard care îți vor permite să-ți exprimi caracterul și, în același timp, să ieși în evidență din mulțime. Cauți articole de garderobă perfecte care să te ajute să creeți outfit-uri pentru oraș? Renunță la negru și alege haine colorate în stil casual sau streetwear. Curios ce te așteaptă? Verifică mai jos și alegeți culoarea preferată!

Hanorace colorate și tricouri – baza ținutelor streetwear

Indiferent de sezon, tricourile și hanoracele îți domină garderoba? Cele montate cu croiala oversize. Uni și multicolor. Hanoracele cu și fără glugă, cele puse peste cap și prinse cu fermoar. Dacă, atunci când îți pui cap la cap stilul, te concentrezi în primul rând pe confort, alege propuneri colorate pentru articolele de garderobă de mai sus. Nu numai că vor asigura cel mai înalt nivel de confort, dar în același timp îți vor permite să ieși în evidență din mulțime. Îți plac hanoracele de la branduri precum Cropp? Alege apoi un hanorac cu culori non-standard. Ce zici de un hanorac oversize galben, o versiune roșie cu fermoar, albastru sau verde? Te vor ajuta să spargi aspectul minimalist cu blugi sau pantaloni și pantofi sport sau sneakers simpli. Vara, renunți la hanorace și alegi tricouri boxy fit din bumbac? Atunci alege-le pe cele cu culori expresive sau multicolore. Alege versiuni cu un logo sau elemente distinctive. Fii remarcat și lasă tricourile de bază pentru altă dată.

spune-i adio negrului: culorile au revenit!

Pantaloni sau blugi? Alege-i după culoare

Cu toate acestea, pentru a ieși în evidență din mulțime, poți alege nu numai haine colorate precum hanorace, tricouri sau jachete. De asemenea, ești încurajat să alegi piese inferioare ale ținutelor tale într-o versiune de culoare non-standard. De obicei alegi blugi loose fit clasici sau pantaloni negri? Dacă te decizi pentru pantaloni de trening, alegi mereu unii pe negru, gri sau bleumarin? Este timpul să schimbi asta, căci ai pregătite multe opțiuni interesante. Ce zici de pantalonii de jogging în verde? Garderoba unui bărbat stilat ar trebui să includă și pantaloni albi sau maro.


Ieși în evidență cu o jachetă

Te confrunți cu o perioadă de tranziție sau cu zile reci de toamnă-iarnă? Ți-e teamă că în acest sezon nu ai decât jachete universale negre sau bleumarin, pantaloni de culoare închisă și pantofi simpli care te vor face să dispari în mulțime? Dimpotrivă! Dacă vrei să ieși în evidență, alege opțiuni mai îndrăznețe. Se întâmplă să le găsești în acest an în oferta multor branduri.

spune-i adio negrului: culorile au revenit!

Alegi versiuni retro? Sau o jachetă bomber? Preferi opțiunile cu o singură culoare, dar doriți totuși să eviți modelele în negru și bleumarin? Jacheta roșie sau verde te așteaptă, iar aceste modele se potrivesc perfect cu tricouri cu imprimeu. Sau poate te gândești la o geacă cu glugă cu galben care, în ciuda griului de afară, te va face să izbucnești de energie? Mai există ceva pentru tine – ce zici de propunerea matlasată de culoarea piersicii? Acestea sunt doar câteva opțiuni, dar te așteaptă mult mai multe modele interesante în culori expresive – atât geci de iarnă, cât și jachete de tranziție.

Indiferent că alcătuiești ținute pentru vară sau iarnă, și cauți haine pentru bărbați sau dacă vrei să ieși în evidență, alege variante colorate ale pieselor vestimentare. Sunt atât de universale încât vor funcționa bine într-un aspect sport fit și vor completa cu ușurință multe ținute urbane.

Ultima oră