claudiu niculescu s-a despărțit de csc șelimbăr, chiar înaintea meciului de miercuri, cu cs mioveni

Antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu s-a despărțit miercuri de ”călăreții roșii”, cu două etape înaintea finalului Ligii 2. 

După o ședință cu conducerea clubului CSC 1599 Șelimbăr, antrenorul Claudiu Niculescu a demisionat, chiar în ziua în care echipa va juca pe teren propriu, la Cisnădie, de la ora 17.00 cu CS Mioveni.

Părțile au ajuns la un acord în privința despărțirii, după ce echipa șelimbăreană a dezamăgit în play-off, acolo unde etapa trecută a reușit prima victorie.

Claudiu Niculescu mai avea un an de contract cu Șelimbăr, dar relația dintre tehnician și conducere se deteriorase după jocurile slabe din play-off, astfel că s-a ajuns acum la un acord pentru reziliere.


Antrenorul a semnat rezilierea contractului miercuri, chiar în ziua în care echipa are meci cu CS Mioveni. Astfel, Niculescu va mai sta pe bancă la partida de miercuri, de la Cisnădie, contra argeșenilor și apoi la ultima etapă, cu Slobozia, după care se desparte de ”călăreții roșii”.

Claudiu Niculescu era pe banca echipei din noiembrie 2022, iar în acest sezon echipa a avut un parcurs remarcabil în sezonul regulat, când a stat mult vreme pe primul loc. Cel mai probabil, tehnicianul are oferte pentru a merge în zona Golfului.

De-a lungul carierei de antrenor, Claudiu Niculescu a antrenat la U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al Tai, Concordia și Poli Iași. Are în palmares o Cupă și o Supercupă, cu FC Voluntari.

claudiu niculescu s-a despărțit de csc șelimbăr, chiar înaintea meciului de miercuri, cu cs mioveni

Ultima oră