csc șelimbăr remizează cu cs mioveni, la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

CSC Șelimbăr a remizat miercuri, la Cisnădie, scor 2-2 (1-2) cu CS Mioveni, în penultima etapă din play-off-ul Ligii 2.

Chiar înaintea ultimului meci de pe teren propriu a căzut ca un trăznet vestea că antrenorul Claudiu Niculescu va părăsi la finalul sezonului echipa din Șelimbăr, tehnicianul ajungând la un acord pentru rezilierea contractului.

Argeșenii au deschis scorul rapid, în minutul 8, prin Guțea, care l-a depășit pe Gherman, a intrat în careu și a înscris cu un șut la colțul scurt. Mioveniul s-a desprins în minutul 38, când Burnea șutează din 14 metri, pe jos, balonul este deviat de Gîț și intră în plasă, păcălindu-l pe portarul Roșca. Altfel, după schimbările masive din lot din iarnă, ”călăreții roșii” nu mai sunt echipa care primea foarte greu gol.

Șelimbărul reduce din handicap în minutul 42, după un corner, Gherman se înalță și înscrie cu capul din 7 metri. A fost primul gol al lui Gherman pentru ”călăreții roșii”.

CITEȘTE ȘI: Claudiu Niculescu s-a despărțit de CSC Șelimbăr, chiar înaintea meciului de miercuri, cu CS Mioveni


După pauză, pe o ploaie măruntă, jocul a scăzut în intensitate. Schieb putea egala în minutul 72, dar șutul său din careu este respins din fața porții de către un fundaș argeșean.

CSC Șelimbăr egalează în minutul 87, când Al. Gîț transformă superb, sub transversală, o lovitură liberă de la 18 metri. S-a terminat 2-2, un rezultat echitabil după aspectul jocului de la Cisnădie.

Echipa lui Claudiu Niculescu rămâne pe locul 3 în play-off, cu 50 de puncte acumulate în acest sezon, unul în care nu are drept de promovare, fiind organizată ca un club de drept public.

CSC Șelimbăr: Roșca – Gîț, Gherman (Palmeș 68), Natea, Mitrea – Panos (Ayine 57), T. Călin – Monea (Schieb 57), Soare (Rotund 65), Visic – Al. Pop (G. Deac 57). Antrenor: Cl. Niculescu.

Ultima oră