debut dificil pentru voleibalistele u 13 de la champions sibiu la turneul final

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a întâmpinat o provocare serioasă în primul meci al Turneului Final al Campionatului Național, cedând miercuri în disputa cu CSM Lugoj, scor 1-3. 

După o luptă acerbă, tinerele sibiene au cedat miercuri cu scorul de 1-3 în jocul de debut de la Turneul Final cu CSM Lugoj, într-un meci ce a evidențiat atât potențialul cât și nervozitatea caracteristică debuturilor.

Meciul de miercuri a fost un test de rezistență și determinare pentru Champions Sibiu, care a reușit să câștige un set, dar nu a putut contracara consistența și experiența adversarelor. Scorurile seturilor (25-27, 16-25, 25-19, 19-25) reflectă intensitatea confruntării și efortul depus de ambele echipe.

“Am întâlnit o echipă foarte bună, care a jucat cu multă determinare. Fetele noastre au avut trac, ceea ce este normal la un debut într-un turneu final. Sunt mândru de cum au luptat și au reușit să câștige un set împotriva unui adversar atât de puternic”, a comentat antrenorul echipei Champions Sibiu, Sabin Șopa.

Cu două meciuri rămase în faza grupelor, împotriva echipelor Dinamo și CSM Focșani, speranțele de calificare în semifinale, cu șanse la medalii, rămân intacte. Echipa sibiană este determinată să își revină și să demonstreze că poate concura la cel mai înalt nivel.

“Strângem rândurile și mergem înainte. Avem încă șanse să ne atingem obiectivele și să demonstrăm valoarea noastră”, a mai adăugat antrenorul echipei sibiene.

Comunitatea din Sibiu este încurajată să continue să susțină tinerele voleibaliste în acest parcurs dificil, dar plin de învățăminte valoroase.  Următoarele meciuri vor fi cruciale și vor necesita concentrare, curaj și suport constant din partea fanilor.

debut dificil pentru voleibalistele u 13 de la champions sibiu la turneul final

Ultima oră