trei echipe din prima ligă se bat pe un jucător de la acs mediaș

Portarul echipei de Liga 3 ACS Mediaș, Fabio Blaga  (18 ani) este în atenția a trei cluburi din primul eșalon. 

La doar 18 ani, Fabio Blaga a impresionat în acest sezon între buturile echipei ACS Mediaș, astfel că a atras privirile echipelor din Liga 1. În iarnă, chiar și FCSB s-a interesat de tânărul goalkeeper, dar cluburile nu au ajuns la un acord. Jucătorul are contract cu clubul pe pe malul Târnavei Mari până în vara lui 2025.

trei echipe din prima ligă se bat pe un jucător de la acs mediaș

În sezonul trecut, Blaga a evoluat în toate cele 25 de partide ale echipei sale, iar evoluțiile bune i-au adus recent convocarea la lotul național U 18.

CITEȘTE ȘI: Cluburile din Liga 1, cu ochii pe juniorul din poarta Mediașului. Ionuț Buzean: ”I-am prelungit contractul lui Blaga”

Acum, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Poli Iași sunt și ele cu ochii pe portarul medieșean, iar discuțiile sunt deschise. Clubul ACS Mediaș ia în calcul să își vândă perla în această vară, pentru a-și completa bugetul, însă una dintre condiții ar fi ca tânărul jucător să rămână sub formă de împrumut la echipă. Rămâne de văzut cum se vor concretiza negocierile dintre medieșeni și cluburile de Liga 1.

trei echipe din prima ligă se bat pe un jucător de la acs mediaș

 

Ultima oră