directorul sportiv de la fc hermannstadt a explicat motivele pentru care sota și butean nu mai rămân la sibiu (video)

Invitat la Ora de Sport, directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț a explicat motivele pe care care Mihai Butean și Mino Sota nu și-au prelungit contractele. 

Aflați la final de contract cu FC Hermannstadt, Mihai Butean și Mino Sota au declinat ofertele făcute de club și au anunțat că vor pleca de la Sibiu.  Oficial, nu se știe încă viitoarea destinație a celor doi jucători de bază de la FC Hermannstadt, care nu duc însă lipse de oferte.

YouTube video

Radu Neguț a explicat că Sibiul nu a putut acoperi cerințele financiare ale jucătorilor. ”Sunt doi jucători la final de contract, pe care noi ne-am dorit foarte mult să-i convingem rămână la Sibiu, e vorba de Mino Sota și de Butean. O încep cu Butean, nu am reușit ajungem la un consens cu el, sincer, din cauza pretențiilor financiare, nu suntem la la nivelul în care să-i putem oferi ceea ce a solicitat. Îi mulțumim lui Mihai pentru tot ce a făcut la Sibiu. Cred perioada petrecută de el la Sibiu a fost cea mai bună din cariera lui. Eu îl cunosc pe Mihai de când era un copil, el a avut o perioadă foarte bună la Astra, în perioada în care era Under, acolo pot să zic că a fost un jucător important din postura de Under. Apoi a plecat, a fost la CFR Cluj, a fost la Gaz Metan, la Chindia…. Sunt convins că un aport atât de important și o importanță în echipă ca și la FC Hermannstadt, nu a mai avut. Cred că și pentru el au fost doi ani foarte buni, dar pretențiile lui financiare au crescut mult față de posibilitățile clubului și pentru nivelul salarial din România” a anunțat Radu Neguț. 

CITEȘTE ȘI: Zmei acasă dar prea mielușei în deplasare, motivele pentru care FC Hermannstadt a ratat play-off-ul în sezonul trecut (video)

directorul sportiv de la fc hermannstadt a explicat motivele pentru care sota și butean nu mai rămân la sibiu (video)

”Semnalele au fost de la început că nu vrea”

Japonezul Mino Sota a anunțat încă din iarnă că nu își prelungește acordul, dar a jucat în continuare titular. ”Cu Mino Sota este relativ aceeași situație ca și în cazul lui Butean. Un jucător extrem de important, un băiat extraordinar, a fost alături de noi în toți acești trei ani în care putem spunem noi, ca și club, am renăscut. La fel îi mulțumim și lui Mino pentru absolut tot, și el a simțit dragostea tuturor, pentru că, chiar dacă discuțiile cu el despre prelungire sunt de 8-9 luni de zile și semnalele încă de la început au fost nu prea își dorește, comportamentul nimănui din club, plecând de la patronat până la ultimul angajat al clubului nu s-a schimbat față de el. A fost tratat la fel, deși au apărut fel de fel de știri prin ziare la un moment dat de destabilizare, nu va mai juca. Nimeni nu a pus nicio presiune pe el, atâta timp cât Măldă a considerat are nevoie de el, l-a folosit. Asta este, se întâmplă pe la toate cluburile chestii de genul acesta” a mai spus oficialul clubului sibian. 

CITEȘTE ȘI: Primăria începe montarea noului gazon pe Stadionul Municipal, iar acesta va fi gata în timp record (video)

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Radu Neguț, directorul sportiv al clubului de Liga 1, FC Hermannstadt.

directorul sportiv de la fc hermannstadt a explicat motivele pentru care sota și butean nu mai rămân la sibiu (video)

Ultima oră