după doi ani la sibiu, paolo medina a semnat cu unirea slobozia

După doi ani la FC Hermannstadt, mexicanul Paolo Medina (24 ani) a semnat cu nou-promovata Unirea Slobozia.

Nou-promovată în Superliga, Unirea Slobozia a perfectat al doilea transfer de la FC Hermannstadt. După ce inițial a semnat cu Paul Antoche, Unirea Slobozia a ajuns conform GSP la un acord pentru un sezon și cu fundașul dreapta Paolo Medina. Antoche și Medina erau la final de contract cu FC Hermannstadt și clubul nu le-a propus prelungirea.

YouTube video

Medina a mai jucat în carieră la Monterrey, Monarcas (ambele din Mexic), Panetolikos (Grecia) și Logrones (Spania).

La Sibiu, mexicanul a stat în umbra lui Butean și a bifat în cele două sezoane 32 de partide, dintre care 17 în acest sezon. În această vară, FC Hermannstadt s-a despărțit și de Butean și de Medina, dar la adus pe Tiberiu Căpușă de la UTA și mai caută încă un fundaș dreapta.

CITEȘTE ȘI: Zmei acasă dar prea mielușei în deplasare, motivele pentru care FC Hermannstadt a ratat play-off-ul în sezonul trecut (video)

Directorul sportiv al clubului sibian, Radu Neguț spune că, la acest moment, pentru Medina este mai bine să meargă la o echipă unde are șanse mari să fie titular. ”Paulo este poate cel mai frumos caracter, fără jignesc pe nimeni altcineva. El este poate cel mai frumos caracter de jucător străin care a fost pe la FC Hermannstadt vreodată. Un băiat extrem de pozitiv, extrem de plăcut în grup de toată lumea, care efectiv inducea buna dispoziție oriunde intra. Doar și el își dorește joace mult mai mult și atunci cred nici nu am fi fost corect față de el să-l blocăm în continuare. El și-ar fi dorit, pe de o parte, continue la Sibiu, pentru s-a simțit foarte bine. Dar cel puțin la momentul ăsta, noi considerăm e mai bine și pentru el meargă în altă parte” a anunțat la Ora de Sport directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț. 

CITEȘTE ȘI: Primăria începe montarea noului gazon pe Stadionul Municipal, iar acesta va fi gata în timp record (video)

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat anul trecut Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Radu Neguț, directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt.

după doi ani la sibiu, paolo medina a semnat cu unirea slobozia

 

Ultima oră