ce se întâmplă cu oprut, căbuz și murgia după ce le-a expirat împrumutul la fc hermannstadt

Invitat la Ora de Sport, directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț a analizat șansele ca jucătorii care au evoluat sezonul trecut la Sibiu sub formă de împrumut să mai continue la echipă.

Trei jucători de bază, Raul Opruț, Alessandro Murgia și Cătălin Căbuz au jucat sezonul trecut la FC Hermannstadt sub formă de împrumut, iar rămânerea lor la Sibiu depinde și de cluburile de proveniență.

YouTube video

Dintre cei trei, portarul Cătălin Căbuz are în acest moment cele mai mari șanse să continue, fiind greu de crezut că CFR Cluj îl va rechema. ”Se poartă discuții intense cu CFR Cluj pentru transferul lui Căbuz. Suntem optimiști vom ajunge la un consens și Cătălin va continua la noi” a anunțat Neguț la Ora de Sport.

ce se întâmplă cu oprut, căbuz și murgia după ce le-a expirat împrumutul la fc hermannstadt

Cele mai mici șanse să rămână îi aparțin lui Raul Opruț, care în mod normal va fi rechemat la Kortrijk, după ce belgienii au rămas în prima ligă. În plus, și fundașul stânga își dorește să joace în străinătate.  ”Opruț este la mâna celor din Belgia. Kortrjik a ajuns la baraj, a rămas în prima ligă. Hotărârea este în primul rând la ei. Legat de el, vom vedea, perioada de transferuri e lungă, până pe 5-6 septembrie se pot întâmpla multe” a explicat oficialul clubului sibian. 

Condiția ca Murgia să rămână la Sibiu

Alessandro Murgia va continua la Sibiu, dacă va ajunge la un acord cu clubul SPAL în privința părții salariale pe care o suportă italienii. Mijlocașul central își dorește să rămână. ”Noi de când l-am luat pe Murgia, anul trecut, am pus o clauză în contractul de împrumut care care ne permite ca noi prelungim împrumutul lui, în aceleași condiții. Noi ne-am exprimat deja opțiunea de prelungire a împrumutului. Cu vreo două, trei săptămâni înainte de finalul sezonului, am trimis notificarea către clubul SPAL. Lucrul care trebuie rezolvat acum este între el și agenții lui și clubul SPAL, pentru este vorba despre partea de salariu importantă pe care italienii i-o suportă. Eu am discutat inclusiv cu directorul sportiv de la SPAL, mi-a spus și el a stat de vorbă cu Murgia și cu agenții lui și ei i-au transmis se simte foarte bine la Sibiu și vrea continue. Și mi-a confirmat acest lucru, discuția trebuie se finalizeze între clubul SPAL și ei. Adică e vorba de suma de bani pe care trebuie o suporte ei. Clubul SPAL ar vrea o eșaloneze cumva, îi mai întindă contractul pe un an. E o chestiune între ei, vreau cred se va rezolva” a declarat Neguț la Ora de Sport.

Radu Neguț a jucat la Sibiu în perioadele 1997-2000, 2005-2006 și 2009-2013. A mai jucat la Gaz Metan Mediaș în perioada 2003-2004 și și-a încheiat cariera la Măgura Cisnădie în perioada 2013-2014.

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat recent Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Radu Neguț, directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt.

ce se întâmplă cu oprut, căbuz și murgia după ce le-a expirat împrumutul la fc hermannstadt

 

Ultima oră