muște în cafeaua de la unul din automatele de cafea din magazinul lidl de vizavi de shopping city (video)

În timp ce își plătea cafeaua la automatul din magazinul Lidl, situat vis-a-vis de Shopping City, un sibian a observat, printre boabele de cafea depozitate în recipientul aparatului, prezența mai multor muște moarte.

Un locuitor din Sibiu, care a fost recent la magazinul Lidl aflatpe strada Sibiului, a avut parte de o experiență neplăcută atunci când a încercat să își cumpere o cafea de la automatul amplasat în holul de la intrare. Printre boabele de cafea se aflau mai multe insecte moarte. Incidentul a avut loc sâmbătă, 25 mai, aproape de ora închiderii magazinului.

„La Lidl-ul din Șelimbăr, vis-a-vis de McDonald’s și KFC. Am vrut să iau cafea, am introdus banii și apoi am văzut. Nu am băut-o. Ieri am fost la Lidl în Terezian și acolo nu erau. Un prieten mi-a zis că poate boabele de cafea sunt doar de prezentare, dar chiar dacă e prezentare nu are cum să fie așa… Nu am mers la nimeni, că era ora închiderii”, a explicat bărbatul.

Persoane apropiate bărbatului au sugerat că boabele de cafea expuse la vedere ar putea fi doar un element decorativ, folosit exclusiv pentru prezentare.

UPDATE:

În urma publicării articolului, reprezentanții Lidl România au trimis o explicație către Ora de Sibiu, specificând că boabele de cafea aflate la vedere, în care se găseau insectele moarte, nu sunt utilizate pentru prepararea băuturilor.

„Referitor la video-ul cu aparatul de cafea din magazinul nostru din Șelimbăr, dorim să vă informăm că acele boabe de cafea nu sunt folosite pentru a prepara băuturile, ci sunt expuse cu scop de prezentare. De asemenea, am luat legătura cu colegii responsabili și a fost înlocuită acea parte a aparatului”, a transmis Ovidiu Imbuzan din partea agenției de PR Golin, pentru Lidl România.

Ultima oră