directorul sportiv de la fc hermannstadt, replică dură pentru administratorul special al lui dinamo

Invitat la Ora de Sport, Radu Neguț, directorul sportiv de la FC Hermannstadt a vorbit deschis despre ultimul meci al echipei sibiene pe teren propriu, 0-1 cu Poli Iași, rezultat care a iscat numeroase controverse chiar în rândul propriilor suporteri. 

În etapa a opta a play-out-ului, FC Hermannstadt a cedat acasă, 0-1 cu Poli Iași, rezultat care i-a ajutat pe moldoveni să se salveze de la retrogradare. Unii fani sibienii prezenți la  meci au acuzat echipa de blat. Administratorul special de la Dinamo a avut în presă comentarii defăimătoare la adresa clubului sibian. Radu Neguț explică că echipa lui Măldărășanu a făcut un meci foarte slab, însă în niciun caz nu poate fi suspectată că ar fi cedat deliberat meciul.

YouTube video

„A fost un meci extrem de slab al echipei noastre, nimeni nu contestă lucrul acesta. Acceptăm orice fel de critici legat de acel meci. Fotbalistice, sportive, dar până la anumite acuzații care s-au făcut deja, ne ducem în altă parte. Iar așa cum noi am dat într-un comunicat public la o zi după meci, dacă cineva are informații despre așa ceva, meargă la organele abilitate. Pentru că foarte multe acuze și nemulțumiri referitoare la echipa noastră, eu știu că au venit și pentru faptul că este un lucru știut, Sibiu e un oraș de dinamoviști, este o realitate. Da, dar după meciul cu Craiova nu a mai zis nimeni nimic. Sau despre meciul lui Dinamo cu UTA nu s-a discutat absolut nimic. Nu fac niciun fel de aluzie, nu zic absolut nimic” a analizat Radu Neguț. 

”Cu toții am pierdut bani”

Oficialul clubului sibian a subliniat că eșecul cu Iași i-a costat din punct de vedere financiar pe jucătorii și staff-ul de la FC Hermannstadt, pentru că echipa a ratat locul 8, care ar fi adus bonusuri importante.

directorul sportiv de la fc hermannstadt, replică dură pentru administratorul special al lui dinamo

”Facem un calcul matematic așa, care este logic pentru toată lumea. De ce și-ar dori clubul FC Hermannstadt nu fie Dinamo în Liga 1 și să fie Iașul? Când noi la orice meci l-am jucat cu Dinamo, fie e în sezonul regular, fie e în play-off sau în play-out, jucăm cu stadionul plin, iar încasările clubului sunt foarte bune. Pe când la un meci cu Iașul nu știu, cred am jucat cu 3.000 de spectatori. Adică de ce ne-am dori noi așa ceva? Și vreau mai punctez și faptul prin acel meci, prin faptul noi am pierdut meciul cu Iașul, nu am prins locurile 7 8. Iar toți jucătorii, antrenorii, toată lumea a pierdut bani. Într-adevăr, repet, starea echipei noastre în săptămâna premergătoare meciului cu Iași nu a fost ceea ce trebuia la ora meciului, nu a fost așa cum ar fi trebuit fie, Probabil nu dintr-un motiv anume sau ceva, a spus și Măldă la conferință, în teren s-a instalat o stare de relaxare. Nu pot am o explicație clară spun de asta, dar într-adevăr, a fost un meci extrem de greu. Doar este un meci care, dacă ne gândim prima repriză, în prima repriză noi am avut niște ocazii, ei au avut și un gol anulat. Da, dar a fost o repriză echilibrată, adică nu cu un plus pentru noi, pot spun. Repriza a doua într-adevăr, a fost extrem de slabă din partea noastră, dar cred era un meci care s-ar fi dus spre 0-0 dacă nu era acea execuție extraordinară” a mai afirmat Radu Neguț. 

”Vorbește mult și prost”

Andrei Nicolescu, administratorul special al Dinamo București a avut mai multe declarații de presă defăimătoare la adresa echipei FC Hermannstadt. Replica a venit de la Radu Neguț la Ora de Sport. 

Domnul administrator special de la Dinamo în trecut, după meciul nostru de la Voluntari a mai făcut unele afirmații, și este singurul oficial al unui club căruia eu i-am răspuns și i-am spus ceva punctual și am spus doar vorbește mult și prost. Și îmi mențin aceste afirmații pentru am observat ulterior și alți oameni din fotbal au spus același lucru despre el și chiar oameni din curtea lor, a clubului Dinamo. Și pot spun acest lucru după acele declarații ale lui. Eu am fost sunat de unul dintre sponsori importanți al clubului Dinamo, care și-a cerut scuze în numele celorlalți oameni din club despre ce a afirmat acel domn” a mai spus Radu Neguț. 

Radu Neguț a jucat la Sibiu în perioadele 1997-2000, 2005-2006 și 2009-2013. A mai jucat la Gaz Metan Mediaș în perioada 2003-2004 și și-a încheiat cariera la Măgura Cisnădie în perioada 2013-2014.

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat recent Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Radu Neguț, directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt.

directorul sportiv de la fc hermannstadt, replică dură pentru administratorul special al lui dinamo

 

Ultima oră