“panterele” de la champions sibiu s-au clasat pe locul 4 la turneul final de volei u 13
”Panterele ” de la Champions Sibiu au terminat pe un meritoriu loc 4 la Turneul Final al Campionatului Național U 13  de volei feminin. 
Champions Sibiu  a pierdut duminică finala mică a Turneului Final al Campionatului Național U 13, scor 1-3 cu CSM Lugoj. Nu a fost să fie medalie de această dată pentru echipa de fete pregătită de Sabin Șopa, însă preznța în semifinalele competiției este o performanță lăudabilă.
”Deși nu am obținut medalia, suntem mândri de parcursul și progresul echipei noastre. Apreciem eforturile tuturor echipelor participante și entuziasmul galeriilor de părinți care au susținut cu pasiune fiecare moment al competiției. Mulțumiri speciale organizatorilor pentru un turneu bine pus la punct și pentru oportunitatea de a ne întrece la acest nivel” a spus antrenorul Sabin Șopa. 
Echipa U 13 de la Champions va reveni sezonul viitor și mai puternică. Până atunci, echipa U 15 va participa și ea la turneul final la categoria de vârstă. ”Privim înainte cu optimism: un nou sezon pentru echipa noastră U13 ne așteaptă și suntem hotărâți să învățăm din greșelile acestui sezon pentru a deveni mai buni. De asemenea, ne pregătim pentru turneul final U15, unde sperăm să performăm la fel de bine”  a mai declarat Sabin Șopa.
CS Champions U 13 volei: Vasilescu Adela, Cârstea Natalia, Marina Daria, Neghina Sophia, Toacse Maria, Sarlea Denisa, Skladal Teodora, Gata Izabella, Mureșanu Cristina, Barza Rebecca, Mărginean Dariana, Militaru Carla, Albu Aylin
“panterele” de la champions sibiu s-au clasat pe locul 4 la turneul final de volei u 13

Ultima oră