un bărbat de 58 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu atv-ul la păltiniș

Un echipaj SMURD, cu medic, a fost chemat de urgență să intervină pe drumul forestier dintre Păltiniș și Șanta pentru a salva o persoană care s-a răsturnat cu ATV-ul și a rămas prinsă sub vehicul.

Două echipaje de la Serviciul Salvamont Sibiu, jandarmi montani și polițiști au intervenit pentru a sprijini echipajul medical, deoarece ambulanța nu putea ajunge la locul incidentului. După ce au extras victima, au încercat să-l resusciteze de urgență, dar bărbatul de 58 de ani nu a răspuns la manevre și a fost declarat decedat.

„În sprijinul echipajului medical au intervenit două echipaje ale Serviciului Salvamont Sibiu, jandarmi montani și polițiști, drumul nefiind accesibil ambulanței. După extragerea victimei, s-au aplicat de urgență manevre de resuscitare însă bărbatul în vârstă de 58 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat”, a declarat Slt Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU.

Victima este un cetățean român din Sibiu

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu a intervenit în urma accidentului de ATV care a avut loc pe drumul forestier ce leagă localitatea Rășinari de Valea Caselor, în direcția Păltiniș.

„Persoana în vârstă de 58 de ani, aflată în stop cardio-respirator, din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Alături de Salvamont Sibiu au intervenit și colegii de la SMURD. În mașina de teren a fost preluat și medicul de la SMURD până la victimă. Victima, cetățean român din Sibiu”, au transmis reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu.

Ultima oră