csc șelimbăr l-a transferat definitiv pe portarul roșca de la uta
Foto: Cătălin Crăciun

CSC 1599 Șelimbăr a plătit către clubul UTA clauza de transfer a portarului Alexandru Roșca, care astfel devine definitiv ”călăreț roșu.”

Timp de un sezon și jumătate, portarul Alex Roșca a fost împrumutat de la UTA, însă de acum a devenit jucătorul echipei șelimbărene. Formația din Liga 2 a transmis că a plătit clauza de transfer din contractul echipei UTA cu Roșca, în valoare de 20.000 de euro.

Alexandru Roșca (20 de ani) a evoluat în 28 din cele 29 de meciuri disputate de CSC Șelimbăr în sezonul trecut de Liga 2, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei. Evoluțiile bune ale tânărului portar l-au propulsat și la naționala U 21 a României.

”Alex Roșca rămâne la Șelimbăr!
CSC 1599 Șelimbăr anunță transferul definitiv al lui Alexandru Roșca de la UTA Arad, prin activarea clauzei din acordul de transfer al jucătorului. Alex a fost providențial pentru echipă în acest sezon, reușind 15 partide fără gol primit! Tânărul portar are până în acest moment 4 selecții la Echipa națională de fotbal a României Under 21, o prezență constantă în lotul tricolorilor juniori. Noi suntem Șelimbăr!” este posatrea dată publicității de clubul CSC 1599 Șelimbăr.
csc șelimbăr l-a transferat definitiv pe portarul roșca de la uta

Ultima oră