mircea orlățan a anunțat când va prelua mandatul de primar al orașului cisnădie
Sursa foto: Facebook/ Mircea Orlățan

Mircea Orlățan, candidatul ADU – USR, l-a învins pe Gheorghe Huja și a câștigat Primăria Cisnădie după o competiție strânsă. Conform numărătorii voturilor din toate secțiile de votare din Cisnădie, Mircea Orlățan a obținut un avans de 397 de voturi în fața contracandidatului său din partea PNL.

Primarul ales a transmis un mesaj alegătorilor săi, mulțumindu-le pentru încrederea acordată. Acesta va prelua oficial mandatul în noiembrie 2024.

„Bună ziua, dragi locuitori ai orașului Cisnădie! Ieri la Cisnădie am avut parte de o demonstrație a decocrației în adevăratul sens al cuvântului. Știu că sunteți nerăbdători să aflați rezultatul scrutinului local. Am reușit numai de puțin timp să finalizăm centralizarea datelor și transmiterea în sistemul electronic AEP, astfel incât acum putem să va comunicăm acum rezultatele pentru alegerile la Primar al Orașului Cisnădie. Pentru alegerile locale de la 9 iunie prezența la vot a fost de 44.66%. Au votat 9.724 persoane. Pentru candidatul Gheorghe Huja voturile legal exprimate au fost in număr de 2681. Pentru candidatul Mircea Orlățan voturile legal exprimate au fost in număr de 3078. Știm că mulți dintre alegători au fost nevoiți să parcurga 12 kilometri dus-întors pentru a-și putea exercita dreptul de a vota, dupa care au fost nevoiți să aștepte la rând pentru mult timp. Vă mulțumim mult pentru determinarea cu care v-ați exprimat dreptul la vot la Alegerile locale de ieri 9 iunie la Cisnădie. Orașul Cisnădie are de acum un primar ales, pe Mircea Orlățan si un primar în funcție, domnul Gheorghe Huja. Preluarea mandatului de către primarul ales va avea loc în luna noiembrie 2024. Vă mulțumesc pentru votul dumneavoastra și vă încredințez că orașul Cisnădie va avea parte de o administrație sănătoasă, în slujba oamenilor și pentru oameni”, a transmis noul primar al orașului Cisnădie.

Ultima oră