ruxandra cibu o felicită pe fodor după ce a ieșit doar pe locul 4 în cursa pentru primăria sibiu

Ruxandra Cibu-Deaconu, candidata Alianței Dreapta Unită la primăria municipiului Sibiu, a pierdut alegerile locale, obținând doar 9,82% din voturi și clasându-se astfel pe locul al patrulea.

Ruxandra Cibu a felicitat-o pe Astrid Fodor pentru câștigarea funcției de primar al Sibiului și a declarat că Alianța Dreapta Unită va continua să sprijine proiectele propuse pentru dezvoltarea orașului.

„În acest moment se conturează deja o victorie a doamnei Fodor pentru Primăria Sibiu și vreau să o felicit pentru rezultat și să-i doresc succes în acest nou mandat, care va începe doar la toamnă. Alianța Dreapta Unită va fi și de-acum înainte un partener corect în toate proiectele primăriei care au ca scop dezvoltarea Sibiului. De asemenea, vom continua să susținem toate proiectele propuse de noi în această campanie, pentru un Sibiu modern. Am promis sibienilor că ne vom lupta pentru ei și o vom face și în următorii patru ani, așa cum i-am obișnuit deja”, a transmis Cibu.

Aceasta a transmis mulțumiri colegilor și felicitări candidaților care au câștigat patru primării în județ: Mircea Orlățan la Cisnădie, Andreea Anghel la Turnu Roșu, Cristian Bratu la Mihăileni și Gheorghe Pop la Orlat.

„Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în Alianța Dreapta Unită, în USR, și ne-au votat, la Primăria Sibiu și la Consiliul Local, au fost mult mai mulți decât în urmă cu patru ani și asta înseamnă că am reușit să-i convingem pe oameni că suntem ceea ce trebuie să fie un ales local: un politician în slujba comunității. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care au muncit la această campanie, dusă în condiții nefirești, din cauza timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție, dar mai ales vreau să le mulțumesc și să-i felicit pe cei care au câștigat primăriile din Cisnădie, Turnu Roșu, Mihăileni și Orlat, Mircea Orlățan, Andreea Anghel, Cristian Bratu și Gheorghe Pop. Împreună cu consilierii pe care i-am câștigat în UAT-uri, Alianța Dreapta Unită va avea o echipă puternică în următorii patru ani”, a mai declarat membra ADU.

Ultima oră