Facturile vin și după moarte în cutia poștală a familiei Ion Alexandru și Claudia

Tânărul care s-a sinucis luni dimineaţă aruncându-se în gol de pe un bloc cu şapte etaje, de lângă autogara Transmixt era singur pe lume din februarie, când murise mama lui. Poliţiştii l-au identificat după factura de gaz pe care au găsit-o asupra lui. Alexandru Ion era fiul din a doua căsătorie a jazzman-ului Nae Ionescu.


Datele de pe factură i-au condus pe criminalişti într-o curte de pe strada Tipografilor, la apartamentul cu numărul 1, unde însă nu le-a răspuns nimeni. De la vecini au aflat că în garsoniera cu geamuri la stradă stătea singur de câteva luni, Alexandru Ion, un tânăr foarte retras şi introvertit. Descrierea corespundea, caz clasat. Cum a ajuns însă să-şi pună capăt zilelor nimeni nu ştie sigur.

Alexandru Ionescu avea numai 27 de ani şi ducea o viaţă boemă, până în februarie, când i-a murit mama şi a rămas fără nicio susţinere financiară. Povestea lui am aflat-o tot de la o vecină din curte. Era un copil talentat dar fără noroc. În liceu a studiat muzica la Liceul de Artă, unde lucra dealtfel şi mama lui, ca secretară. Apoi a urmat colegiul de arhitectură nou înfiinţat la Sibiu. “Maica-sa i-a tot căutat de lucru dar nu i-a găsit. A fost un copil dificil iar după ce mama lui s-a prăpădit de infarct deşi avea alte boli nu a mai avut cine să aibă grijă de el. Era tot abătut dar îi plăcea băutura şi cazinoul. ” a spus Sanda F. vecina tânărului. Ea este cea care i-a plătit factura de gaz găsită asupra lui. Atunci l-a şi văzut ultima oară, când i-a dat factura.


Peste numai două zile, la prima oră a zilei de luni, Alexandru Ion sau Sănducu cum i se mai spunea, s-a aruncat în gol şi a murit zdrobit de caldarâm.

[nggallery id=91]

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

Publică

  1. astazi se implinesc doua luni de cand ai plecat dumnezeu sa te odihneasca sandu te iubim si vei fi mereu in gandul nostru

  2. sunteti niste ziaristi cae nu meritati nici salariul minim pe economie.nu ati facut nici cea mai mica investigatie decat sa o copiati pe cea superficiala facuta de politie,caci,de,era caz clasat.tot ceea ce ati relatat e pura fictiune!odihneste-te in pace sanducule,ocolo sus unde sunt sigur ca esti!!!!sandu era cel mai bun om pe care il cunosteam!cat despre voi, jurnalistilor, nu mai vreau sa va spun decat un singur lucru:sunteti cei mai mari inepti si nu faceti altceva decat sa dezinformati…!!!

  3. rusine voua ca ati postat asemenea imagini si filmulete pe site..pt noi ca familie si eu ca iubita lui am suferit un soc imens sa vad asa ceva …momentan studiez jurnalistica: eu stiu ca exista anumite coduri si legi privitoare la etica si deontologie ! rusine inca o data …se pare ca fuga dupa senzational e mai mare ! daca pateati voi asa ceva si va vedeati iubitul sau prietenul acolo…Sanducu , Cel de Sus are grija de toti..te iubesc dragul meu oriunde ai fi

  4. “a studiat muzica la Liceul de Artă” – incorect, a studiat plastica.
    “copil talentat dar fără noroc” – de unde stiti voi asta?
    “colegiul de arhitectură” – incorect, a terminat facultatea de restaurare
    “deşi avea alte boli” – incorect, a avut numai una.
    “ducea o viaţă boemă” – este o ineptie sa spui asa ceva. Ce tanar la 27 de ani in romania duce o “viata boema”, hai sa fim seriosi!
    “un tânăr foarte retras şi introvertit. Descrierea corespundea, caz clasat.” – si eu ma regasesc in descriere, si totusi inca scriu….

  5. Bai, numai informatii gresite ati dat, numai aberatii! Acestia sunt ziaristii din iubita noastra patrie, niste ratati care nu au aflat ca trebuie sa se documenteze inainte de a relata ceva. Sa va fie rusine! Nici macar nu stiti sa va exprimati, folostiti un limbaj ce imi aduce aminte de compunerile din primii ani de scoala. Sa va fie rusine ca incercati sa duceti oamenii in eroare tarandu-l pe acest baiat prin tot felul de mizerii nascocite numai de voi! RUSINE!

  6. Sandu Ion,
    Un om extraordinar si un talent care va fii in Rai o raza de soare printre oameni. Regretabil ca acest suflet s-a stins. Avea in plan sa-si faca o firma de publicitate si avea talentul necesar sa o faca. Nu pot sa cred ca Sandu nu mai este !!!! Dureros!!! Anul acesta precum si 2008 s-au dus cei mai multi prieteni pe care i-am avut vreodata. Sandule, nu pot sa cred ca ti-ai luat viata fara sa mai lupti. Ai fost un luptator si de ce te-ai dat batut ?????????????????????????
    Dumnezeu sa te odihneasca prietene pe veci.

  7. Inca o data se dovedeste incompetenta si ravna pentru scandal a ziaristilor…

    E infinit mai usor sa incadrezi un om intr-o tipologie, si sa-ti dai cu parerea, in loc sa investighezi si sa-ti aflii informatiile din surse pertinente…E extrem de comod sa dai vina pe un bilet de loto sau pe o locatie, astfel concluzionand ca ceea ce s-a intamplat are strict legatura cu jocurile de noroc…De ce nu au fost intrebati prietenii, oamenii care l-au cunoscut, persoanele asupra carora a avut un impact si pentru care a insemnat ceva???

    Sandu NU e inca o cifra din statistici, a fost si va ramane un om deosebit, indiferent de motivele pe care le-a avut pentru ceea ce a facut. NU suntem nicicare in masura sa-l judecam!

    Sandu, te voi purta mereu in inima mea!
    Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

    1. Nu a dat nimeni vina pe bilete la loto sau altele, doar am consemnat ce reiesea din informatiile culese de la vecini, pentru ca cei care l-au cunoscut şi au fost întrebaţi nu au vrut sa apara. Dar e bine oricum ca veniti cu completari, pentru că şi pentru aşa ceva sunt făcute comentariile. Dumnezeu să-l ierte.

  8. Nu e cazul sa aruncati cu noroi in baiatul asta, daca nici macar nu l-ati cunoscut. Macar intrebati persoane care il stiau.

    Faptul ca blocul nenorocit era chiar langa un cazino nu e niciun indiciu. El statea mai toata ziua prin zona, la o galerie de arta. Era un baiat deosebit de sensibil si moartea mamei lui l-a afectat din pacate prea mult.

    Dumnezeu sa te ierte Sandu, si sa te puna alaturi de mama si tatal tau!