IPJ Sibiu a demarat o anchetă în cazul tinerilor de la Artgotica, ce au realizat un video de tipul Harlem Shake, în care au dansat lasciv şi au mimat şi scene de sex printre morminte într-un cimitir din judeţul Sibiu.

Filmarea video a ajuns și la cei de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Aceștia au demarat deja o anchetă pentru a se stabili dacă este sau nu vorba de profanarea mormintelor.

„În acest caz au fost demarate verificări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu în vederea stabilirii dacă faptele întrunesc sau nu elementele constitutive ale infracțiunii de profanare de morminte precum și în vederea localizării cimitirului în care aceste imagini au fost filmate”, a explicat Luciana Balteș – purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

VIDEO Cum explică Artgotica filmul Harlem Shake şi dansurile lascive printre morminte la Sibiu

Tinerii spun că nu au vandalizat și nu au profanat în vreun fel cimitirul.  Aceștia spun că nu renunță la acest filmuleț pentru că nu ar promova vreun lucru negativ.

Gest condamnat


Sibienii s-au arătat siderați de gesturile și dansul făcut de tineri într-un cimitir și cred că aceștia ar trebui să fie cel puțin amendați pentru desconsiderarea pe care au aratat-o față de cei ce își fac somnul de veci în cimitir.

„E ca și când ați trece pe lângă mine și eu aș sta cu un baston în mână și v-aș da două în cap. Care ar fi reacția? Ce să mă deranjeze.. Nu știu. Rămân mișcat așa. Ceva la care nu se așteaptă nimeni”, a povestit un bătrân din Sibiu.

VIDEO SFIDĂTOR! Harlem Shake la Sibiu: Dansul în care tinerii mimează că fac sex în şcoli şi printre morminte

„Păi îi frumos așa ceva? Să mergi la cimitir și să dansezi pe morți? De ce nu dansează pe Cibin sau ce știu eu pe unde. Pedeapsă din aia mare ar merita. Că la noi nu le dă pedepse mari. LA noi dacă a făcut e bine. Tineretul de azi. Nu mai știu de rușine, nu mai știu de frică, nu mai știu de nimic”, a povestit o femeie în timp ce se uita la imagini.

Alte câteva filmulețe cu elevi care fac acest lucru în săli de clasă din Sibiu au pus pe jar Inspectoratul Școlar Județean

Ultima oră

Comentariul meu

Publică