cei mai tari culturiști din românia vin sâmbătă la sibiu. poftiţi la campionatele naționale de culturism și fitness!

Un nou eveniment sportiv de marcă va avea loc la Sibiu. Competiția „Campionatele Naționale pentru seniori și senioare la culturism, clasic bodybuilding, body-fitness și physique” este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ce va avea loc anul acesta.

 

Concursul se va desfășura sâmbătă, 6 septembrie, în Sala Transilvania, începând cu ora 10.00.

Evenimentul reunește câștigătorii celor 4 faze zonale de la nivel național și este organizat de către Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu.

“Este pentru prima oară când organizăm Campionatele Naționale la Sibiu și sper ca acest eveniment să promoveze acest sport cât mai bine. Să atragă în sălile de culturism cât mai mulți tineri dorminici de mișcare și performață. Țin să le multumesc în mod special organizatorilor, care au făcut eforturi atât materiale cât și personale, pentru organizarea acestui eveniment. Eu nu pot decât să mă bucur că, într-un fel sau altul, ei au repus Sibiul pe harta culturismului.”, spune prof. Gabriel Toncean, președinte FRFC.

 

Aproape 80 de sportivi se bat pentru medaliile de aur

Pe lângă cei 77 sportivi câștigători ai fazelor zonale, înscriși deja în concurs, evenimentul se bucura și de prezența sportivilor medaliați la conpetițiile internaționale. Organizatorii se asteaptă la un numar considerabil de spectatori, iubitori ai culturismului, mai ales că valoarea sportivă a concurenților, dar și a invitaților este ridicată, iar intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu