foto accident cu doi morți pe dealul dăii. un muzicant de la junii sibiului printre decedați

Doi muzicanți care  insoteau un alai de nunta au fost implicati intr-un grav accident de circulatie produs pe drumul județean 106 ce leagă Sibiul de Agnita.

 

Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea a fost  ranit  grav dupa  ce soferul  autoturismului  in care se aflau a  deposit  coloana si s-a izbit intr-un cap de pod.

 

Soferul masinii a decedat si el in urma  coliziunii  puternice.

Muzicantii  mergeau  dupa mireasa la Sibiu.

VEZI ȘI: FOTO Mesaje emoționate de la Junii Sibiului după decesul acordeonistului Câlțea Frerenctz și rănirea saxofonistului Mircea Busuioc

La un moment dat  soferul  autoturismului in care se aflau  un saxophonist si un acordeonist,   a  iesit din coloana fara sa observe ca din sens opus venea un autoturism.

”A vrut sa ajunga in  fata la nuntasi si a intrat intr-un cap de pod”, spune Cristian Banu, martor la accident.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT ȘI CINE SUNT MUZICANȚII DE LA JUNII SIBIULUI!

”A intrat in depasire si  avea o masina din față. A intrat direct in capul de pod! Unul dintre pasageri a iesit pe picioarele lui din masina”, a spus și Marcel Laszlo, martor și el la acest accident.

VEZI ȘI: Acordeonistul de la Junii Sibiului decedat în Dealul Dăii, va fi înmormântat miercuri

Două persoane au murit
Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, doi din cei trei răniți au decedat în urma acestui grav accident rutier.
” Un conducător auto care însoțea un grup de nuntași, circulând dinspre Agnita spre Sibiu, s-a angajat în depășirea regulamentară a coloanei, însă, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe sensul opus de mers.accident dealul daii (1)

În urma impactului, conducătorul auto (B.C. în vârstă de 47 de ani, din mun. Sibiu) și pasagerul din dreapta sa (C.F. în vârstă de 54 de ani, din mun. Sibiu) au decedat, iar pasagerul care ocupa locul din dreapta spate (B.M. în vârstă de 36 de ani, din mun. Sibiu) a fost proiectat în afara autoturismului fiind rănit ușor și transportat ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde a rămas internat. La locul producerii accidentului au intervenit echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru descarcerarea persoanelor decedate”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Avea viteză

Autoturismul  in care se aflau muzicantii circula cu   85 de kilometri la ora.  accident dealul daii (3)

Muzicanții au depășit coloana de nuntă și s-au izbit de un cap de pod. În urma acestui accident a rezultat decesul a două persoane aflate în mașină” a spus Narcis Voinea,  comisar șef la IPJ Sibiu

 

Muzicant de la Junii Sibiului

Muzicantul decedat in accident era angajat al  Ansamblului Profesionist  Cindrelul Junii Sibiului,  in  timp ce barbatul  ranit era colaborator al  ansamblului. El a fost  transportat la spital de  o masina Smurd, iar  starea lui este  grava, spun medicii.accident dealul daii (5)

Din cauza accidentului  circulatia a fost blocata  timp de o  ora pe soseaua care leaga Sibiul de orasul Agnita. accident dealul daii (4)

Din această cauză și nuntasii au ajuns cu intarziere  acasa la mireasa.

CLICK AICI PENTRU VIDEO DE LA ACCIDENTUL DIN DEALUL DĂII!

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Dumnezeu sa il odihneasca pe bunul nostru prieten Ciprian…..era un om bun ,poate ca asa i-a fost scris,deoarece el nu era vitezoman si totodata era un om calculat, mi-e greu sa cred ca a fost un gest prostesc facut de el
    interesant ,parca stia ce va urma , a fost pt prima oara in atatia ani cand m-a condus si a ramas in urma masinii mele ,facandu-mi cu mana,dorind” sa o vada pt ultima data”(zicea el)pe fetita mea pe care o indragea
    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace

  2. Toti pomenesc de cei doi lautari de la Junii. Da, ne pare rau pt ei, dar a mai decedat o persoana in acel accident. Cipi odihneste-te in pace!!! Ne vei lipsi!!

  3. Dumnezeu sa-i odihneasca. Sunt sigur ca nimeni nu si-a imaginat ca acel cap de pod poate creea asa o tragedie . Ciprian odihneste-te in pace!!! Ai fost un om bun!