foto mesaje emoționate de la junii sibiului după decesul acordeonistului câlțea frerenctz și rănirea saxofonistului mircea busuioc

Directoarea Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, Silvia Macrea a ținut să adreseze un mesaj de condoleanțe familiei acordeonistului Câlțea Ferencz, iar colegii saxofonistului rănit, Mircea Busuioc, îi transmit și ei acestuia să fie tare.

 

 

Clipele delicate la Junii Sibiului. Decesul acordeonistului Câlțea Ferencz și rănirea saxofonistului Mircea Busuioc, într-un accident de circulație avut loc duminică la prânz, pe DJ 106 în Dealul Dăii, au adus tristețe în sânul Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

 

Vestea că un colaborator de al lor a murit, iar un coleg este internat în situație dificilă la Spitalul Județean Sibiu, a venit ca un trăsnet pentru toată lumea.

 

Membrii și colaboratorii Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului țin acum pumnii strânși pentru colegul lor Mircea Busuioc și i-au transmis acestuia mesaje de încurajare.

CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII ȘI DETALII DE LA ACCIDENTUL DIN DEALUL DĂII!

” Busu, ştim că eşti puternic şi poti să treci cu bine peste acest impas, vrem să-ţi reamintim că prietenii şi colegii de la Ansamblul Folcloric Profesionist “Cindrelul-Junii Sibiului” sunt alaturi de tine şi te aşteptăm cu mare drag în sala de repetiţii!!! Multă putere, sănătate şi credinţă, Mircea Busuioc!!!!”, se arată într-un mesaj de încurajare postat pe pagina de Facebook de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

 Silvia Macrea: Sunt momente grele pentru artiștii sibienifb

Directoarea Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, Silvia Macrea și-a exprimat regretul pentru decesul lui Câlțea Ferenctz.

CLICK AICI PENTRU VIDEO DE LA ACCIDENTUL DIN DEALUL DĂII!

”Iată ne despărțim cu mare durere de unul din cei mai apropiați colaboratori de la de la Ansamblul Folcloric Profesionist “Cindrelul-Junii Sibiului”. Sunt momente grele pentru toți artiștii sibieni pentru că ne despărțim de un om minunat, de un suflet drag și un artist de seamă al nostru al sibienilor. Dumnezeu să îl ocrotească acolo unde este sus! Dumnezeu să îl ierte! ”, a spus Silvia Macrea.

VEZI ȘI: Acordeonistul de la Junii Sibiului decedat în Dealul Dăii, va fi înmormântat miercuri

 

Ultima oră

Comentariul meu