hc sibiu debutează duminică în campionat cu csu poli timișoara

Echipa de handbal masculin  a Sibiului debuteaza duminica in cel de-al doilea sezon de divizia A. Sibiul joacă la Sala Transilvania de la ora 16.00 cu CSU Politehnica Timisoara. Intrarea la meci este gratuită.

 

Oficialii clubului sibian sunt optimiști înaintea începerii campionatului și speră ca anul acesta echipa să se claseze în prima jumătate a clasamentului, la finele sezonului.

”Daca,  asa cum ne-am propus, in sezonul trecut  am reusit sa evitam retrogradarea,  in acest campionat obiectivul nostru in este mai ambitios, dorim sa crestem ca si calitate in joc si implicit ca rezultate, sa ne clasam undeva in prima jumatate a clasamentului la finalul competitiei.

Sezonul acesta avem o serie mai dificila ca anul trecut atat prin prisma numarului de mare de echipe (seria este de 14 echipe) cat si a valorii adversarelor cu care o sa ne confruntam. Ex: U Craiova, U Cluj Napoca, Resita, Baia Mare. Avem insa un lot mai mai echilibrat pe posturi, mai valoros si experimentat decat anul trecut, si o sa abordam fiecare partida cu dorinta de a lua maximum de puncte. Fata de anul trecut ne-am intarit prin venirea a 5 jucatori, doi dintre ei sibieni e vorba de Dorin Purcarea si Bogdan Rau iar ceilalti trei sunt studenti la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu”, spun oficialii clubului sibian.

La pauza jocului va fi organizata o TOMBOLA, castigatorul are dreptul la trei incercari de – a invinge portarul de la 7 metri , premiul constand intr-o MINGE  DE HANDBAL  ORIGINALA CU SEMNATURA componentilor echipei HC Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu