ioan cindrea, săgeți către iohannis la congresul național psd: nu își ține cuvântul! (foto)

Aproximativ 500 de delagați social-democrați de la organizațiile locale s-au reunit vineri după-amiază la Grand Hotel din Pădurea Dumbrava unde a avut loc Conferința Județeană PSD Sibiu.

 

Prin intermediul unui sistem de video-conferință, ei au participat alături de colegii lor din toate județele, la lucrările Congresului Național Extraordinar PSD desfășurat la Alba Iulia.

 

În cuvântul său, transmis în direct în toată țara, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a spus printre altele în discursul său că actualul primar al Sibiului și principalul contra candidat în cursa pentru președinție, al lui Victor Ponta, nu își ține cuvântul.

”Este o onoare să mă adresez de la Sibiu în plenul Congresului Național. Este o onoare și pentru cei 500 de delegați prezenți în sală. Este momentul să aflăm adevărul despre Iohannis. În primul rând nu-și ține cuvântul. Ca să obțină voturile sibienilor la primărie, a promis în campanie că nu va pleca din Sibiu, nu s-a ținut de cuvânt. Așa putem vedea deosebirea între ceea ce spune și ceea ce face.

Victor Ponta în schimb și-a ținut promisiunea față de români. A promis că în prima ședință de Guvern va da înapoi salarii, pensii și ajutoare sociale tăiate. E o mare deosebire.

În al doilea rând, ce spun sibienii? Că nu vor da voturi celui care, atunci când s-au tăiat pensii și salarii în perioada crizei din 2010-2011, acest cetățean al Sibiului se plimba cu Băsescu în Piața Mare! Cei care s-au pupat cu Băsescu în Piața Mare, nu vor pupa voturile sibienilor!cindrea

Și mai e un lucru pe care îl spun sibienii: sătulul nu crede la flămând! Când ai 20.000 de euro venituri din chirii pe case, unele obținite prin alte mijloace decât cele legale, nu se poate să primești voturile oamenilor din Sibiu” a spus de la Sibiu Ioan Cindrea.

Congresul Extraordinar PSD de la Alba Iulia a validat în unanimitate candidatura lui Victor Ponta pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

 

Ultima oră

Comentariul meu