video foto sibienii s-au înghesuit la deschiderea magazinului ecco din centrul sibiului

Câteva sute de sibieni s-au așezat sâmbătă dimineață la intrarea în magazinul ECCCO. Investiția în locația de pe Nicolae Bălcescu se ridică la peste 100.000 de euro.

ECCO, retailerul danez de încălţăminte şi accesorii, și-a extins sâmbătă reţeaua de magazine în România prin deschiderea primului său magazin din Sibiu.


Câteva sute de oameni au venit în fața magazinului cu o oră înainte ca acesta să se deschidă oficial.
Noul magazin ECCO este situat în centrul orașului Sibiu, pe strada Nicolae Bălcescu (la parterul Camerei de Comerț), și are o suprafață de 100 de metri pătrați. Astfel, la aniversarea a 10 ani de existenţă în România, rețeaua ECCO ajunge la un număr de 20 de magazine, deschise în cele mai importante orașe din țară: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Târgu Mureș și Sibiu.
Deschiderea noului magazin ECCO a fost marcată de un eveniment special, intitulat ”La pas prin Sibiu”, care va avea ca motto: ”Walking together. Helping together” (”Ne plimbăm împreună. Ajutăm împreună”). Evenimentul este organizat de ECCO în parteneriat cu Asociația WeHelp, Muzeul Național Brukenthal și Liga Absolvenților și Studenților de la Științe politice și Relații internaționale.


 Flash mob în centrul Sibiului
ECCO i-a invitat pe sibieni, și nu numai, să participe în ziua de 1 noiembrie 2014, începând cu ora 11:30, la o plimbare organizată prin centrul orașului, care a pornit din fața magazinului ECCO și s-a desfășurat pe un traseu ce a inclus cele mai importante obiective turistice din Sibiu. ECCO va susține proiectul asociației WeHelp, donând câte 10 lei pentru fiecare participant la plimbare.
”Prin acest eveniment, vrem să îi încurajăm pe sibieni să renunțe pentru câteva ore la mașini, la trafic, la traseele lor obișnuite, pentru a se plimba alături de noi și pentru a-și cunoaște mai bine orașul. Și, fiindcă sărbătorim o vârstă atât de frumoasă, vom sprijini prin proiectul nostru o asociație umanitară, direcționând pentru fiecare participant la eveniment câte 10 lei pentru a reduce abandonul şcolar din municipiul Sibiu”, a declarat Victor Tighinean, Managing Director ECCO România.
Plimbarea s-a încheiat în fața magazinului ECCO, unde participanții la eveniment au fost răsplătiți cu câte un cadou și au fost invitați în incinta magazinului pentru a se bucura de multe surprize: baloane, dulciuri, șampanie şi, nu în ultimul rând, 20% REDUCERE la toată colecţia.
Totul s-a încheiat cu un flashmob în fața magazinului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Atrag atenția tuturor sibienilor ca magazinul ecco nu este unul second hand ca cele cu care sunt ei obișnuiți iar preturile pt o pereche de pantofi variază intre 100 și 200 euro