acl sibiu către psd sibiu: hoţul strigă hoţii!

PSD-ul nu ştie să piardă! Intoxică presa sibiană cu minciuni şi atacuri la adresa ACL Sibiu. Procentul mic luat de Victor Ponta la alegerile de duminică îi face pe liderii PSD Sibiu să-şi arate adevărata faţă: laşitate şi lipsă de respect faţă de voinţa cetăţenilor.

Înţelegem supărarea celor din conducerea Partidului Social Democrat Sibiu pentru scorul slab obţinut duminică, la alegeri, în judeţul Sibiu, dar îi rugăm să nu judece Alianţa Creştin Liberală cu acelaşi sistem de valori.
ACL Sibiu a depus în timp util, în ziua alegerilor, peste 20 de sesizări la Biroul Electoral Judeţean şi plângeri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru nereguli constatate în preajma secţiilor de votare, atât în municipiu, cât şi în judetul Sibiu.
Cele mai multe încălcări ale legii au avut loc în comune cu primari PSD. Deasemenea, am făcut sesizări la Biroul Electoral Judeţean  şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie acolo unde au existat secţii de votare cu avalanşe de votanţii pe listele suplimentare, tehnică brevetată de Liviu Dragnea care acum este anchetat de DNA .
Sibienii s-au mobilizat şi au votat Alianţa Creştin Liberală pentru seriozitate şi onestitate faţă de cetăţeni.
PSD Sibiu ar trebui să îşi accepte cu demnitate rezultatul votului şi din respect pentru sibieni, să lase manipulările şi dezinformările deoparte!
Departamentul de comunicare ACL Sibiu

VEZI AICI ACUZAȚIILE ADUSE DE PSD SIBIU CELOR DE LA ACL SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu