autostrada săliște – cunța, deschisă traficului doar de vineri de la ora 16:00. iată cum arată acum tronsonul! (foto)

Lotul al III-lea al autostrăzii Sibiu – Orăștie va fi inaugurat oficial vineri, 14 noiembrie, de la ora 16.00. Mașinile vor putea circula pe acest tronson din acest weekend noiembrie, conform unui anunț oficial al CNADNR.

interior
Tronsonul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu (22 de kilometri), între localităţile Siliştea şi Cunţa, va fi deschis circulaţiei vineri la ora 16:00, spun surse oficiale de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
“Deschiderea circulaţiei rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014”, susţine CNADNR.
Construcţia acestui lot de autostradă a început în 2011, iar iniţial tronsonul trebuia finalizat în primăvara anului trecut. Din cauza unor alunecări de teren însă, termenul de inaugurare a acestei şosele a fost întârziat.
Având în vedere că în 2012 şi 2013 CNADNR a mai deschis circulaţia pe tronsoanele de autostrăzi Deva-Orăştie (32,5 kilometri), Orăştie-Sibiu, loturile 1, 2 şi 4 (în total 60 de kilometri), începând de sâmbătă românii vor avea la dispoziţie o autostradă continuă între Deva şi Sibiu (aproape 115 kilometri), cu o lungime similară autostrăzii Bucureşti-Piteşti.
Constructorul lotului al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu este firma italiană Impregilo, valoarea contractului fiind de 138 de milioane de euro, conform zf.ro.


Lucrări la foc continuu
Un utilizator al forumului forum.peundemerg.ro a postat zilele trecute, fotografii realizate duminică, 9 noiembrie, pe tronsonul de autostradă unde se fac lucrări pentru ca totul să fie gata la timp până în 15 noiembrie.
Din fotografii se poate observa că mai era destul de muncit pentru ca circulația auto să se poată realiza pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie.


De asemenea în unele locuri în care s-au făcut lucrări de consolidare a terenului, se poate observa cum terasamentul este afectat, lucru întâlnit și la unele podețe de pe același tronson.
Sursa foto: forum.peundemerg.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. Au fost fotografiate numai maruntisurile care nu erau terminate. Fotografii de ansamblu au fost omise. S-a cautat partea goala a paharului, acel 1% care mai trebuie terminat pe calea de rulare si lucrarile care vor continua in lateralele autostrazii.

  2. Merge vad. Au sapat in deal si au pus in vale. Bine. Poimiine nu vad sa se circule, sint portiuni neasfaltate. Mai e mult si la lucrarile secundare. Spor la lucru. Iar din 16 vom spune altfel:SPOR LA LUCRUL BINE FACUT!! Hai la vot Ardealule.