video ninge ca în povești la bâlea lac. zăpadă de 30 de centimetri! (update)

Primii fulgi de zăpadă din această iarnă au căzut în dimineața zilei de 20 noiembrie. Până la ora 12.00 stratul de zăpadă a crescut la peste 20 de centimetri, iar la ora 15.00 măsura deja 30 de centimetri.telecabina

Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi la peste 2.000 de metri altitudine. Primii fulgi din această lună au început să cadă în această dimineață.
Din păcate vântul bate foarte tare și ceața este prezentă și ea, așa că peisajul nu este tocmai unul extraordinar.
”Ninge în continuare. Bate însă și vântul și este și ceață. De asemenea este foarte frig”, spune una din cabanierele de la cabana Bâlea Lac.


Cod galben de ninsori în sudul județului
Începând de joi de la ora 06.00 până vineri la ora 12.00 în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în zonele deluroase aferente  vor  predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=tAYtiUAMeRg”]
În Moldova va ploua abundent în cursul zilei de joi, 20 noiembrie când local se vor cumula peste 25 l/mp şi izolat  40…50 l/mp, apoi precipitaţiile vor deveni mixte şi vor slăbi în intensitate.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=5rCsQ_uU6qk”]
Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yIuyxM4gs9E”]

Ultima oră

Comentariul meu

Publică