ultima oră: violență extremă la școala regina maria din sibiu - mesajul disperat al unui părinte

Am primit pe adresa redacției apelul unui părinte îngrijorat de lipsa de siguranță în Școala Regina Maria, unde copilul acestuia este elev. B.N relatează un incident petrecut miercuri, 29 aprilie, în incinta Școlii Regina Maria din Sibiu, una dintre cele mai apreciate și căutate din oraș. Un copil de 12 ani ar fi fost luat cu forța de un tânăr intrat fără autorizație în școală și bătut cu bestialitate în toaletă. Redăm mai jos mesajul sibianului ce se teme pentru siguranța copilului său.

Vom reveni cu amănunte.


UPDATE 3.05. Incidentul a fost confirmat de directorul Școlii Gimnaziale ”Regina Maria”, care are însă o viziune diferită asupra acestuia, despre care se spune că ”a fost gestionat de forurile competente”. VEZI AICI Dreptul la replică al conducerii Școlii Gimnaziale ”Regina Maria” din Sibiu.
scoala regina maria

”Buna seara,
doresc sa va relatez un caz deosebit de grav, pe care va solicit sa il anchetati cu cea mai mare atentie:
miercuri, 29.04.2015, in jurul orei 12, in Scoala Generala Regina Maria din Sibiu, a
intrat un individ de aproximativ 20-25 ani, fara sa fie oprit sau macar legitimat de
nimeni. Acesta, a luat cu forta un baiat de 12 ani, l-a dus intr-una din toaletele scolii unde la lovit fara mila, atat cu pumnii cat si cu picioarele. Din relatarea unui alt elev, copilul agresat a fost pus chiar “sa muste clanta usii”. Baiatul agresat a suferit multiple leziuni, fiind internat in spital.
Cum este posibil ca, intr-una din cele mai bune scoli, dintr-un oras considerat civilizat, sa se aiba loc astfel de acte de violenta? Cum este posibil, sa intre oricine intr-o scoala, fara sa fie macar intrebat ce doreste si sa loveasca cu salbaticie un copil? Sunt tata si imi este teama sa il mai las copilul meu la scoala, pana nu este asigurata securitatea elevilor.”

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

Publică

  1. Nu inteleg ce legatura are d-l Salade cu incidentul in cauza .Stimate “parinte”- d-l Salade nu e directorul actual al acestei scoli , in alta oride de idei , imi pare NORMAL ca orice parinte sa-si conduca in CLASA nu doar pana la poarta “odorul”-din orice motiv ar exista (….) incidentul petrecut este de o gravitate foarte mare ,cred ca este necesar un site online al scolii ,parintii- PARINTII- sa primeasca o parola si sa-si poata urmarii copiii ! O paza de specialitate nu persoane trecute de …..varsta pensiei…..si supraponderale….si ….alte masuri se pot gasi!
    Stimate parinte al copilului ce a suferit aceasta violenta ,va doresc multa putere si sanatate “puiului d-stra”
    Bafta , ca aveti multe de infruntat cu siguranta!

  2. Paza se asigura de persoane specializate in PAZA, nu de absolvente de filologie! Poarta vesnic deschisa, adultii intra fara jene si oprelisti pana in fundul scolii, probabil sa verifice daca investitia cu adusul la aceasta scoala, (desi 60% nu apartin de ea) merita, sau mai rau, cu copii asa de destepti incat nu-s in stare sa-si ia haina si sa-si care ghiozdanul pana la poarta. Iar profesorii de serviciu fac cate 2, nu ca sa acopere mai multe zone, porti ci ca sa povesteasca!!!!

    1. Dle părinte scarbit ,comentati strict subiectul nu insa si /sau despre copiii din scoala .Acum sa va spun drept copilul meu invata la Regină Maria,nu suntem multimiliardari ,insa cred ca fiecare dintre noi părintii dorim sa ii oferim o educatie buna copilului nostru.Cuvantul “investitie” face rreferire la ce dpv de vedere ??Da nici eu nu las ghizdanul fiului meu sa il duca in spate si care e problema ??? Iar despre cei 60% ce va roade?? Halala exprimare ,mai degraba suna a frustrare …!!!

    2. Dle parinte scarbit, sunt eleva a scolii Regina Maria. In primul rand, da este adevarat ca profesorii fac cate 2 de serivici, dar nu stau de povesti, si vreau sa va rog sa nu mai vb asa despre scoala noastra. Doamna directoare si domnul director adjunct vor lua masurile de singuranta pentru scoala.Ei,niciodata nu au vrut niciodata raul scolii noastre ca sa stiti.

  3. aia e doar impresia voastra ca e ce-a mai buna scoala. am avut si eu copilul acolo dar ne-am dat seama rapid ca e o scoala de rahat si l-am mutat. odata cu copilul meu s-au mutat inca 20 copii. directorul salade e un ordinar,pampalau si pupincurist la tot sistemul. toti profesorii il au la mana si joaca ca o marioneta

  4. Eu cred ca esti mama…
    Daca erai tata te duceai si ii aplicai acelasi tratament individului, nu plangeai prin scrisori la redactii.

  5. De ce ne intrebam cum e posibil? Administratorul scolii nu trebuie sa fie un profesor. Ci un MANAGER!