hotelul de gheaţă de la bâlea lac declarat destinaţie europeană de top de o renumită publicație britanică

hotelul de gheata balea lac sibiuHotelul de gheaţă de la Bâlea Lac ocupă locul 3 într-un top al celor mai frumoase construcţii de gheaţă din Europa. Topul, realizat de revista Essential Magazine, cuprinde un ansamblu de igloo-uri, un castel de gheaţă şi trei hoteluri de gheaţă.

Publicaţia britanică le recomandă turiştilor să nu fugă de frig ci să se bucure din plin de el.
Hotel of Ice de la Bâlea Lac a fost nominalizat după Kakslauttanen Arctic Resort din Finlanda şi Ice Hotel din Suedia.
Jurnaliştii britanici explică modul în care se face accesul până la Bâlea Lac. Turiştii care vor să vadă construcţia de gheaţă situată la peste 2000 m altitudine pot să urce numai cu telecabina şi pot înnopta în Hotelul de gheaţă sau în cele trei igloo-uri construite în imediata vecinătate a hotelului. Pe locul 4 se află Sorrisniva Igloo Hotel din Norvegia iar pe 5 Castelul de zăpadă Kemi din Finlanda. hotel de gheata balea lac
Proiectul de marketing turistic “Hotel of Ice” Bâlea Lac ajunge la cea de- a 11 ediţie în sezonul 2015 / 2016 cu tema “Europa”, o tematică ce aduce în camerele hotelului de gheaţă tradiţiile şi obiceiurile a 15 naţiuni. Fiecare din cele 15 camere va fi decorată potrivit specificului unei ţări din Uniunea Europeană.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică