video incredibil – femeie tâlhărită în plină zi la sibiu. momentul surprins de o cameră video!

talharie 1O femeie de 44 de ani a fost trântită la pământ, lovită violent și deposedată de telefonul mobil. Toată tâlhăria a fost surprinsă de o cameră de video-trafic montată pe un taxi. Hoțul a luat-o la fugă imediat, dar a fost prins într-un final de polițiști. S-a dovedit că acesta a mai avut un complice.

Întâmplarea s-a petrecut luni, pe strada Abatorului din Sibiu. O femeie a fost tâlhărită fără nici o jenă în plină zi, de un tânăr de 18 ani. Acesta a trântit-o la pământ și după ce i-a aplicat și câteva lovituri, i-a furat telefonul mobil și a luat-o la fugă. Un taximetrist care trecea prin zonă a surprins toată scena cu ajutorul unei camere video montată pe mașină și a încercat să îl prindă pe agresor. Nu a reușit, dar în schimb i-a sărit în ajutor celei care fusese tâlhărită, care a alertat poliția. ”În data de 15 februarie, o femeie a apelat Numărul Unic de Urgență 112, sesizând Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni comise cu violență. La fața locului, respectiv pe str. Abatorului din municipiul Sibiu, a fost identificată victima, o femeie de 44 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care le-a relatat polițiștilor că o persoană necunoscută, prin folosirea violenței, a deposedat-o de un telefon mobil”, spun cei de la IPJ Sibiu.


I-au prins pe hoți câteva ore mai târziu
În baza datelor și informațiilor obținute, cei de la IPJ i-au alertat și pe cei de la Poliția TF Sibiu, iar la câteva ore de la producerea faptei polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut două persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea acesteia. ”Cei doi tineri, în vârstă de 17 și 18 ani, ambii domiciliați în localitatea Cristian, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, respectiv complicitate la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (minorul de 17 ani)”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Polițiștii au recuperat și telefonul furat de agresor și l-au înapoiat victimei. Tânărul de 18 ani care a agresat femeia a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.
URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINILE ȘI TOATĂ SCENA TÂLHĂRIEI DIN SIBIU

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică