video foto - cel mai înjurat șofer sibian al momentului în românia. îl cunoști pe acest teribilist?

sofer1Un teribilist aflat la volanul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI este în aceste zile cel mai blamat șofer din România pe rețelele de socializare. Imaginile surprinse de o cameră video și postate pe TraficTube, revoltă pe toată lumea.

Utilizatorul Răzvanbb a postat pe data de 7 martie o filmare video în care se observă cum șoferul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI se șicanează în trafic cu un TIR, pe DN7 între Deva și Arad. Acesta vrea să depășească TIR-ul pe un sector de drum cu două benzi pe sens, dar TIR-ul nu eliberează banda a II-a pentru că pe banda 1 era un sector cu mai multe gropi. Până aici nimic ieșit din comun, doar că într-un final șoferul din Audi face depășirea și după câțiva zeci de metri frânează brusc în fața TIR-ului ca să dea o ”lecție” șoferului ce a cutezat să nu se dea din calea sa.
Filmarea are deja zeci de distribuiri pe internet și pe grupurile de socializare de pe Facebook. Un membru al grupului INFO TRAFIC jud. SIBIU a postat și o fotografie cu aceeiași mașină parcată cu nesimțire pe mai multe locuri de parcare în spate la Facultatea de Inginerie din Sibiu. ”Pare sa fie acelasi idiot care parcheaza si pe 4 locuri”, a comentat cel ce a încărcat fotografia pe grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU. În același grup la filmarea video postată de pe Trafic Tube sunt zeci de comentarii care condamnă gestul făcut de șoferul mașinii înmatriculată în județul Sibiu.
CITIȚI TOATE COMENTARIILE AICI!
Urmăriți mai jos imaginile încărcate pe 7 martie pe trafictube.ro si sunt disponibile pe youtube.com


YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

16 Commentarii

Publică

  1. O gramada de Olteni prosti la un loc !
    Masina din prima poza nici macar nu seamana cu ceea din poza alaturata!
    Daca voi cunoasteti doar Aro cu remorca ptr caratul gogosarilor de unde sa stiti!?
    Bravo celui care a postat stirea ! Ar fi bine sa mai faci o stire de la Zoo cu barza care mananca ursul! Idiotule!!

  2. Politia nu prea poate sa ia vre-o masura, impotriva acestei teribilisme soferite, intrucat si ei mai trec din cand in cand pe la facultatea respectiva.

  3. am vazut masina ieri pe strada in Sibiu si era o femeie la volan si avea un stil de conducere destul de agresiv pentru o doamna care mai este si profesoara la facultate (frumos exemplu domna profesoara, v-as scuipa in fata daca as mai fi student la facultate)…
    politia doarme bineinteles ca de obicei in loc sa se sesizeze din oficiu ca doar dovada o au si cu marturia soferului camionului sunt sigur ca se poate aplica legea in acest caz dar probabil ca soferita are pile prin politie si atunci normal ca nu o atinge nimeni din politia noastra corupta.

  4. Din cate vad, poza care a fost trimisa s-a facut in interiorul curtii Facultatii de Inginerie. Acolo nu poate intra oricine, decat profii si decanii care au cartela de intrare. Deci se poate sa fie si un prof care ne invata pe noi ce e bine, ne da lectii, poate chiar si lectii de viata… Si puterea exemplului personal nu exista… Hmmm… Trist!

    1. LE.AI NUMARAT TU? :-))) INSEAMNA CA TE INTERESEAZA FOARTE MULT ORASUL SIBIU, DACA AI AJUNS SA NUMERI SI MASINILE LOVIT . PALIT ESTI TU DE SOARTA CA NU TE.AI NASCUT IN SIBIU:-))….IMI PARE RAU PENTRU TINE, CU SIGURANTA ESTI DIN (vand legume VL) :-)))

    1. De cand un taran ca tine a trecut Carpatii . Cu siguranta esti din VAND LEGUME (VL)