Un autocamion a lovit un copil pe strada Semaforului, la intersecţia cu Electricienilor. Din fericire, deşi  la locul accidentului copilul părea destul de grav rănit, la Unitatea de Primiri Urgenţe, medicii l-au consultat şi au ajus la concluyia ca are doar un traumatism cranian şi nu îi este pusă viaţa în pericol.

Băiatul în vârstă de 7 ani a trecut regulamentar pe trecerea de pietoni şi a fost călcat de un un Tir al cărui şofer nu l-a observat.


[kaltura-widget wid=”v65g2esnrk” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Centura ocolitoare ar rezolva aceasta problema. Sa prezinte politia sibiu o statistica cu accidentele pe trecerea de pietoni in care sunt implicate autotrenuri. Va fi elocvent! Cati mai trebuie sa moara pana sa se ia masuri?

  2. Pana la disciplinarea soferilor de tir care tranziteaza Sibiul, daca tot nu se pun taxe usturatoare care sa ii determine sa o ia pe langa oras, macar atata se poate face: semaforizarea tuturor trecerilor de pietoni (chiar si in sensurile giratorii). E singura solutie ca sa nu mai moara sibieni! Sa stea naibii camionul la semafor, la coada, dar sa dispara acest sport extrem numit „traversarea strazii” pentru pieton. Oficialitatile noastre dragi, vor face asta insa, doar dupa ce cineva din familia domniilor lor va fi facut placinta pe carosabil, din pacate! Sibiul e poligon de raliu pentru tiristi fir-ar sa fie de soferi nenorociti!