La 19 ani, Alina Raţ e în primul an de facultate şi de acum s-a acomodat cu viaţa de studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul ULBS. Că tot e sezonul cadourilor şi iepuraşul stă să vină, Alina spune că primul cadou pe care şi-l aminteşte că l-a primit a fost de la Moş Crăciun, o păpuşă Barbie. Dacă ar fi ea în situaţia de a-i face un cadou special lui Nicolae Guţă, acesta ar fi o lucrare dentară cu dinţi de aur :-).

Numai de musai şi-ar schimba culoarea părului şi e adepta tocurilor pentru că, spune ea, “dau o notă de eleganţă şi feminitate”. Dealtfel legat de tocuri, Alina crede că cea mai sexi parte a corpului ei sunt picioarele. De cucerit poate fi cucerită cu o dedicaţie specială Celine Dion, asta bineînţeles pe lângă multe aspecte pe care preferă să nu le dezvăluie.

Dimineaţa perfectă pentru Alina e aparent banală şi înseamnă să se trezească la o oră rezonabilă alături de persoana iubită. Când vorbeşte de viitor, Alina spune că peste patru ani se vede având un serviciu stabil şi implicată într-o relaţie serioasă.

O puteţi admira în pictorialul de mai jos.

[nggallery id=83]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. draga “dilaaa” , canta invidia in tine…alinutza is the best…
    app alina…”cum imi sta parul?”:P