hristos a înviat! paşte fericit!Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Sfintele sarbatori de Paşte sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Înviat!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu trebuie sa fim mai buni, dar trebuie sa credem in cel care este bun, Isus! Daca eu incerc sa fiu bun, totusi nu ar reusi. Comportamentul meu bun dureaza numai cateva zile si apoi, Pasti nu va mai fi gasit in viata mea. Cand vreau sa fiu adevarat bun, atunci trebuie sa sarbatoresc Pasti asa cum s-a petrecut adevarat: Isus a murit pentru mine ca sa ma faca bun. Numai prin el, eu pot sa traiesc o viata buna. Cine nu crede si traieste acest adevar, nu sarbatoreste Pasti cum trebuie.

    Va doresc sa descoperiti Pasti adevarat cu Biblia in mana – ca acolo gasim cauza adevarata pentru aceste sarbatori. Isus e adevarat Domn si Rege. El are toata puterea si lui sa fie toata slava – de aceea eu traisc – de aceea, eu pot fi un om adevarat, un om bun.

    Va doresc aceasta descoperire pentru viata voastra!