Se caută viitoarea Miss Motors Romania 2010

2 163

X inter 3Toate fetele din România cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani se pot înscrie la concursul Miss Motors România, organizat de 4IMAGE, agenţie de modelling și PR. Castingul pentru finala concursului se derulează în perioada 10 mai – 15 iunie 2010.

Pentru a intra în competiţia finală, tinerele pretendente sunt invitate, mai întâi, să se înscrie on-line pe site-ul naţional al concursului, www.turnulsfatului.ro/missmotors

Castingul pentru Miss Motors România este un procedeu interactiv, astfel încât orice locuitor al ţării își poate susţine, prin vot on-line, favorita pentru finala naţională. Aceasta este programată pe 3 iulie 2010, la Sibiu. În Gala finală, în urma preselecţiei naţionale, vor intra 15 finaliste. Câștigătoarea va reprezenta România la Miss Motors International, competiţie ce se va desfășura în Italia, în primele două săptămâni ale lunii octombrie 2010.

Minim 1,68 înălţime

Candidata ideală pentru concursul Miss Motors România, trebuie sa aibă cetăţenie română, înălţime peste 1,68 m, varsta curprinsa intre 18 si 28 de ani, sex natural feminin, abilităţi de comunicare în limba engleză, aspect fizic atrăgător, condiţie fizică foarte bună, inteligentă, șarm, trăsături puternice, fire cooperantă și stare de sănătate bună.

Printre condiţiile care vor fi luate în considerare în cadrul Miss Motors România se numără și moralitatea și tăria de caracter în condiţii de stres. Personalitatea puternică a candidatelor este un atu relevant.

Finala mare în Italia

Miss Motors România este un concurs de frumuseţe și abilităţi de comunicare, dedicat  sporturilor pe motor și face parte din cadrul francizei internaţionale Miss Motors International. Acesta este un concept gândit să promoveze atât un concurs de frumuseţe, cât și un mesaj social – ”conducerea preventivă”. La finala internaţională a competiţiei iniţitată în Italia acum cinci ani sunt așteptate reprezentantele a peste 50 de ţări.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. andra scrie

    ioana e o fata neserioasa!!!

  2. nico scrie

    bravo ioana!!! sunt f impresionata.te pup si iti urez mult succes..surioara:)

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.