sibiul este gazda campionatului european de kata pentru tineretSala Transilvania şi Şcoala nr 9 sunt gazda a două evenimente internaţionale de importanţă majoră pentru artele marţiale din România.

CS “MUSASHI DOJO” Sibiu în calitate de organizator, CS “PROFIGHTERS” Cluj-Napoca, în calitate de coorganizator şi Federatia de Kyokushin Tradiţional din România IKO Sosai, cu sediul în Sibiu, organizează 2 evenimente internaţionale de importanţă majoră pentru artele marţiale din România.

Este vorba de “Campionatul European IKO Sosai, IKOKEC 2010”, de Kata pentru copii şi juniori, şi Kumite pentru tineret şi seniori. Evenimentul se va desfăşura în 19 iunie, la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu orele 10.00. Intrarea este gratuită.

Al doilea eveniment ce are loc în perioada 16-18 iunie, este Seminarul Internaţional de vară IKO Sosai 2010, condus de Yoshikazu SUZUKI Kancho, preşedintele Organizaţiei Internaţionale de Karate Kyokushin. Evenimentul se va desfăşura la Sala de Sport a Şcolii Generale nr 9 Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii