Traseul 2 modificat şi noi chioşcuri de bilete la Tursib

238

autobuzeTursib anunţă că din data de 16 august Traseul 2 se va prelungi de la staţia actuală de IRMES la staţia creată pentru noul punct de lucru al SC Scandia SA.

Prelungirea traseului vine în sprijinul celor aproximativ 400 de persoane care vor lucra la noul punct de lucru şi va fi valabilă doar cand are loc schimbul de ture. În restul timpului de circulaţie staţia de capăt va rămâne IRMES. Programul de circulaţie al autobuzului în restul staţiilor nu va suferi modificări.

Pe traseul 10 – în luna august capătul de linie va fi staţia CEMA

Pentru eficientizarea traseului 10 Tursib a decis ca pe parcursul lunii august staţia de capăt pe acest traseu să fie CEMA, în locul staţiei Tăbăcărie. Această măsură a fost luată datorită faptului că principalii utilizatori ai acestei staţii – angajaţii firmei Tăbăcărie – sunt în concediu de odihnă, iar lucrările la strada Podului sunt încă în desfăşurare.

Noi puncte de vânzare a biletelor Tursib

Biletele Tursib pot fi achiziţionate şi de la punctele de lucru ale R-Kiosk situate în Carrefour, la Gară, pe strada Nicolae Bălcescu, Calea Dumbrăvii şi strada Semaforului. În acest fel călătorii pot achiziţiona bilete de călătorie din zone foarte circulate şi întrun interval orar mai mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.