autobuzeTursib anunţă că din data de 16 august Traseul 2 se va prelungi de la staţia actuală de IRMES la staţia creată pentru noul punct de lucru al SC Scandia SA.

Prelungirea traseului vine în sprijinul celor aproximativ 400 de persoane care vor lucra la noul punct de lucru şi va fi valabilă doar cand are loc schimbul de ture. În restul timpului de circulaţie staţia de capăt va rămâne IRMES. Programul de circulaţie al autobuzului în restul staţiilor nu va suferi modificări.

Pe traseul 10 – în luna august capătul de linie va fi staţia CEMA

Pentru eficientizarea traseului 10 Tursib a decis ca pe parcursul lunii august staţia de capăt pe acest traseu să fie CEMA, în locul staţiei Tăbăcărie. Această măsură a fost luată datorită faptului că principalii utilizatori ai acestei staţii – angajaţii firmei Tăbăcărie – sunt în concediu de odihnă, iar lucrările la strada Podului sunt încă în desfăşurare.

Noi puncte de vânzare a biletelor Tursib

Biletele Tursib pot fi achiziţionate şi de la punctele de lucru ale R-Kiosk situate în Carrefour, la Gară, pe strada Nicolae Bălcescu, Calea Dumbrăvii şi strada Semaforului. În acest fel călătorii pot achiziţiona bilete de călătorie din zone foarte circulate şi întrun interval orar mai mare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu