Între orele 12.00-20.00, hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu a găzduit „Nunţi la înălţime” Evenimentul a avut ca scop promovarea serviciilor de calitate oferite de creatorii de frumos prin realizări artistice puse în evidenţă în cadrul unor evenimente speciale.

Formaţii artistice cunoscute ca Forever Dance, Junii Sibiului, Trio Café, Intermezzo, Snaco Dixie, Hermannstadt 07, N&D (Sibiu) şi Trupa Raja au oferit demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă. Dadoo Brides şi-a etalat oferta de rochii de mireasă în cadrul unei prezentări de modă, salonul Luciano Hair and Style a făcut demonstraţii de make-up, iar Uniflora şi Bloom Flower Boutique au susţinut ateliere despre alegere florilor de nuntă.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan/FOTO:Andreea Petresc
[nggallery id=645]

Plimbări gratuite cu caleaşca şi expoziţie foto de excepţie

Complexul Naţional Muzeal ASTRA a fost prezent prin oferta sa de servicii pentru nunţi şi a oferit vizitatorilor la târg ocazia de a face gratuit plimbări cu caleaşcă pe str. Scoala de Inot. Fotografii de nuntă au fost expuse în barul de la mezaninul hotelului de către Sebastian Marcovici. Au confirmat participarea la eveniment firme şi expozanţii ai căror nivel de excelenţă în oferirea serviciilor este recunoscut: Dadoo, Uniflora şi Bloom Flower Boutique au fost prezentat cele mai noi tendinţe în floristică, Agenţia de Călătorii Eximtur a dezvăluit locaţii şi oferte pentru petrecerea lunii de miere, Hera Style, Dadoo Brides şi White Style au prezentat cele mai noi colecţii de rochii şi pantofi de mireasă, Paolo Rossi a prezentat costume bărbăteşti, Art Mariage a prezentat oferta de organizare a evenimentelor, iar cele mai bune prăjituri şi torturi au fost oferite de către Stela Prod. Oferte pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere la cel mai înalt nivel au fost oferite de către Experience Sound & Light, NIKOS Events şi Sibiu Media Center.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu