nocturna de la arena platoş merge cinci zile pe săptămânăInstalaţia de nocturnă montată pe două pârtii ale resortului de schi şi snowboard Arena Platoş va fi deschisă începând de miercuri, timp de cinci zile pe săptămână.

Iniţial, nocturna ar fi trebuit să funcţioneze doar miercurea şi sâmbăta. „Am luat în considerare toate opiniile primite din partea schiorilor şi snowboarderilor care au trecut până acum pe la Arena Platoş şi am decis să păstrăm instalaţia de nocturnă pornită timp de cinci zile pe săptămână, mai puţin lunea şi marţea. Condiţiile de schi sunt perfecte în acest moment şi suntem fericiţi să putem veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu noi variante de a-şi petrece timpul pe pârtie”, spune Martin Freinademetz, unul dintre investitorii resortului Arena Platoş.

Sistem de acces modificat

Pe lângă modificarea programului instalaţiei de nocturnă sistemul de acces a suferit şi el mici modificări. Până acum, pentru orele în care funcţiona instalaţia de nocturnă se putea achiziţiona un singur tip de card de acces, de 50 de lei, cu urcări nelimitate. „De astăzi, riderii care vor veni la Arena Platoş pot opta fie pentru carduri cu urcări nelimitate, fie pentru carduri de puncte, care sunt reportabile”, mai spune Martin Freinademetz. Astfel, miercuri, joi şi vineri cardul de acces nelimitat va costa 40 de lei iar sâmbătă şi duminică 50 de lei. În toate aceste zile pot fi cumpărate carduri de puncte în valoare de 25 de lei. Punctele care rămân neconsumate pot fi folosite şi în alte zile. Un card de puncte reprezintă echivalentul a 10 urcări cu instalaţia de cablu pe pârtia principală şi 15 urcări pe pârtia pentru începători.

VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DE PE PÂRTIILE DE LA ARENA PLATOŞ DIN PĂLTINIŞ!

Ultima oră

Comentariul meu