lansări importante de volume ale editurii carpathia la bookfest sibiu 2011

lansări importante de volume ale editurii carpathia la bookfest sibiu 2011Editura CARPATHIA oferă titluri, din opera lui Artur Silvestri și cărți despre Artur Silvestri, drept cadou vizitatorilor standului pe toată durata târgului din Piaţa Mică.

Editura este cunoscută cititorilor și reprezentanților unor instituții culturale din întreaga țară atât prin calitatea deosebită a cărților editate cât și prin politica editorială specială,  formulată chiar de fondatorul ei, Artur Silvestri și anume ca, prin eforturi proprii, financiare și prin servicii anexe, să asigure accesul larg al cititorilor la cărtile editate. Astfel, politica de donații de cărți către bibliotecile publice și de punerea în circulație a cărților, în librării, la prețuri foarte foarte mici, este completată cu generoasa ofertă de cărți gratuite, oferite  în cadrul Tâgului Internaţional de Carte BookFest Sibiu 2011:

– cadou tuturor participanților la momentul lansării cărților,

– anumite titluri, din opera lui Artur Silvestri și cărți despre Artur Silvestri, oferite cadou vizitatorilor standului Editurii CARPATHIA pe toată durata târgului

– seturi de cărți  oferite  instituțiilor mass-media, în scop de sponsorizare a unor concursuri culturale, pe durate mai lungi, chiar până la sfârșitul anului 2011.

CĂRŢILE  lansate de Editura Carpathia Târgul Internaţional de Carte BookFest Sibiu 2011:

 

1. ARTUR SILVESTRI Aşa cum l-am cunoscut, vol.I,

un volum documentar realizat de sociolog Teodora Mîndru. Volumul cuprinde 25 de documente, mărturii despre regretatul scriitor și critic literar Artur Silvestri

2. Volumele de proză scurtă semnate de Mariana Brăescu

· Imperfecțiuni provizorii“ povestiri satirice (scrisă între 1981-1983), Editura CARPATHIA, București februarie 2011.

· „Îmi amintesc și îmi imaginez“ povestiri vrăjite (scrisă în 1987),. Editura CARPATHIA, București, 2011.

 

Ultima oră

Comentariul meu