Sibiul devine capitala modei din România

0 108

foto3Săptămâna viitoare, Piaţa Mică va fi gazda celui mai mare festival de modă organizat la Sibiu,  în acest an. Anul acesta, Feeric fashion days debutează pe 22 iunie, cu ziua porţilor deschise.

Colecţii vestimentare, coafuri şi machiaje de excepţie, expoziţii, muzică live, show-uri de animaţie şi efecte pirotehnice sunt ingredientele celei de-a patra ediţii Feeric fashion days – un spectacol de modă grandios, ce aduce laolaltă designeri renumiţi şi debutanţi, artişti şi invitaţi speciali. Organizatorul festivalului, Mitichi, are alături, în acest an, ca partener principal, Grupul Boromir.

Program atractiv

Anul acesta, Feeric fashion days debutează pe 22 iunie, cu ziua porţilor deschise. Jurnaliştii pot afla toate detaliile legate de acest eveniment în timpul unei conferinţe de presă ce va începe la orele 12, la Atrium Classic Cafe. Două ore mai târziu, este programat un casting, însoţit de proba costumelor, la Centrul Habitus. De la orele 19, Habitus va fi şi gazda workshop-ului “Corsetul – numitor comun între atunci şi acum”, susţinut de studenţii secţiei de design vestimentar din cadrul Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu a Universităţii Lucian Blaga Sibiu. La orele 20, în sala de expoziţii a Primăriei, se dă startul vernisajului unei expoziţii de fotografie de modă. Prima zi se încheie în aceeaşi locaţie în care a început – Atrium -, cu piesa de teatru “Eu sunt două femei”, de la orele 22. Costumele protagonistelor poartă semnătura sibiencei Antonia Giurgiu.

Afterparty la Liquid

Al doilea act din Feeric fashion days 2011 începe la orele 19, în Sala Oglinzilor de la Forumul German, cu o prezentare a colecţiei Antonia Giurgiu. Încălţămintea Donatella va completa reţeta unei seri reuşite. În prima parte a Galei Feeric, invitaţii vor avea ocazia să admire colecţiile Norina ST, Vika Gorenco, Sorana Darclee, Daniela Ciucă, Sandra Chira, coafurile exipei mixte Luciano si Foarfeca de Aur din Cluj Napoca, şi machiajele Biancăi Grabcev(Salon Yssima). Show-ul începe la orele 21, în Piaţa Mică. După orele 23, Liquid The Club este pregătit pentru un Afterparty “fierbinte”.

Program bun şi în a II-a zi

Încălţămintea Donatella deschide şi ultima seară a mini-festivalului. De această dată, va însoţi colecţia Lucian Rusu. Evenimentul este programat la Moara Boromir, de la orele 14. Gala Feeric – partea a doua, se va bucura de prezenţa colecţiilor Catinca Roman, A&S Negulescu, Natalia Vasiliev, Rue des Trucs, Katveen. Luciano asigură coafurile, iar echipa Salonului Yssima coordonata de  Bianca Grabcev are în grijă machiajul. Locaţia este aceeaşi – Piaţa Mică -, la fel ca şi ora – 21. Amfitrionul petrecerii de inchiderea a festivalului rămâne clubul Liquid

„La prima ediţie, în 2008, Feeric Fashion Show a reprezentat o gală de modă desfăşurată într-o singură seară, în aer liber. În decursul anilor pe pasarelă au păşit artişti de valoare, alături de designeri de renume. Momente din toate sferele artistice – muzică, balet, arte vizuale alături de efecte pirotehnice şi decoruri – au reprezentat un context favorabil defilărilor de colecţii. Anul acesta FEERIC FASHION DAYS se constituie într-un festival de 3 zile ce aduce un plus de imagine Sibiului, prin prezenţa unor designeri de renume naţional şi a unei echipe de  producţie implicată în proiecte de anvergură internaţională”.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...