voinţa - fcm tg. mureş 1-1 scor final. forika egalează în minutul 87! vezi live declaraţii şi reacţii de la meci!

Peleci îşi doreşte ca jucătorii săi să fie la fel de buni ca în meciurile cu Steaua şi Astra şi să aducă sibienilor primul succes pe teren propriu, în liga 1, la partida de azi de la ora 18.30. Ora de Sibiu îţi va prezenta detalii de la meci şi va transmite live-video conferinţa de presă de după meci şi reacţiile jucătorilor după partidă.

„Ne aşteaptă cel mai greu meci de până acum, cu o echipă care în primele două etape a avut momente de joc foarte bune şi doar neşansa a ca cei de la Tg Mureş să nu aibă niciun punct după aceste prime două etape.

Sunt destui jucători la Mureş care pot face diferenţa, cum ar fi Florin Dan, Ilyeş, Astafei. Sperăm să fim inspiraţi şi destul de inteligenţi ca să reuşim să alcătuim cel mai bun 11 şi să ieşim cu fruntea sus din acest joc, adică să luăm punct sau puncte”spune Pelici.

Echipele de start:

Voinţa Sibiu: Dănălache – Forika, Cr. Apostol, N. Grigore – Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar – Antohi, Neguţ, I. Popa
Rezerve: Miron, Nicola, Majer, Coman, Somodean, Lungu, Martinescu

Tg Mureş: Balauru – E. Nicu, Ghionea, Iencsi, Szilagy – Ilyeş, Issa Ba, Fl.Dan – Didy, Pădureţu, Astafei
Rezerve: Goia, Vagner, D.Matei, Mohamed, Kalisse, Celsinho, Cretu[nggallery id=734]

Prima repriză

Sibiul a dominat autoritar prima parte. Antohi a lovit bara din 4 metri în debutul meciului, iar Beza a ratat un penalty scos de Iulian Popa, în minutul 38, șutând pe lângă bara din dreapta porții lui Balauru. Este 0-0 la pauză. La meci sunt peste 6.000 de spectatori.

REPRIZA A II-A

Voința joacă în 10 din minutul 55, după ce Bunea a primit al II-lea galben și a fost eliminat ușor de centralul Chivulete. Astafei deschide scorul în minutul 71 cu un șut pe jos din 6 metri.

Forika aduce egalarea în minutul 87 cu o lovitură de cap din 8 metri!

Final de meci!

Vedeți imediat mai jos conferința de presă LIVE-VIDEO!

VEDEŢI LIVE-VIDEO REACŢII ŞI DECLARAŢII DUPĂ ORA 18.30, MAI JOS

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu