video - cătălin vulc: „avem multe de pus la punct”. crăciun: ”e bine după acest prim meci”

video - cătălin vulc: „avem multe de pus la punct”. crăciun: ”e bine după acest prim meci”Antrenorul principal Cătălin Vulc speră ca la meciurile ce au loc la Memorialul Tordai, echipa lui să joace din ce în ce mai bine. CSU Sibiu a învins vineri cu 72-64 pe cei de la Energia Rovinari.

Cătălin Vulc a făcut la final o scurtă analiză a evoluției echipei sale în meciul cu Energia.

”A fost un meci de verificare util, cu urcuşuri şi coborâşuri. Am început bine, după care oboseala şi-a făcut apariţia şi apărarea nu a mai fost aceeiaşi. Sigur că mai sunt multe de pus la punct atât în atac cât şi în apărare. Noi ne propunem să câştigăm fiecare meci. Dacă vom reuşi să învingem în toate aceste prime trei meciuri de pregătire de la Sibiu, atunci va fi excelent. Este dificil să omogenizăm aşa repede echipa. Sunt mulţi jucători noi… Sper să reuşim repede acest lucru. Nu vor mai fi făcute transferuri deocamdată la CSU Sibiu”, a spus antrenorul sibian.

Cristi Crăciun: ”Muncim mult la antrenamente”

Jucătorul Cristi Crăciun a mărturisit după meci că a avut și el și coechipierii câteva motive de satisfacție. ”E bine după primul meci. NE bucurăm că am reuşit să facem o apărare agresivă, dar mai avem multe de pus la punct. Am muncit toţi foarte mult la antrenamente care au fost mai lungi şi mai intense ca de obicei. Asta şi pentru că jucătorii americani au nevoie să se adapteze la regulile din România, care sunt puțin diferite față de SUA”, a spus Crăciun.

Memorialul Tordai continuă sâmbătă cu două meciuri. CSM București joacă cu Energia de la ora 16.00, iar CSU Sibiu joacă cu Tg Mureș, de la ora 18.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sambata se putea pune meciul sibiului de la ora 16.Sunt suporteri care vor sa vada si Vointa de la ora 18.