mediașul își vinde vedetele. dinamo a anunţat transferul lui pârvulescu

mediașul își vinde vedetele. dinamo a anunţat transferul lui pârvulescuDinamo anunţă că-l va transfera azi-mîine pe Paul Pîrvulescu pe care ar vrea să-l prezinte luni alături de Luchin, stoperul luat de la Timişoara.

Roş-albii au anunţat ieri, neoficial, faptul că l-au transferat pe mijlocaşul stînga Paul Pîrvulescu, de la Gaz Metan Mediaş. Aducerea fotbalistului de 23 de ani nu ar reprezenta o surpriză, se mai doreşte doar oficializarea tranzacţiei, mai ales că Dinamo îl pîndeşte pe jucătorul de bandă de doi ani. Iar Pîrvulescu tot speră în materializarea discuţiilor, fiind recunoscut ca dinamovist de mic.

“O să ne înţelegem cu cei de la Gaz Metan, mai sînt de pus la punct doar mici detalii. Şi suma este corectă în privinţa afacerii, acţionarii Badea şi Borcea s-au pus de acord, mai trebuie semnate actele ca să anunţăm transferul”, au declarat ieri mai mulţi oficiali ai clubului.
Ciobotariu ar putea să-l aibă pe Pîrvulescu de săptămîna viitoare la antrenamente, mai ales că Paul este refăcut după problemele medicale ce l-au ţinut departe de gazon timp de o lună.

 Vor bani gheață

Medieşenii se vor alege cu 400.000 de euro, ei nefiind de acord cu propunerile venite dinspre Ştefan cel Mare, cu jucători la schimb. Există posibilitatea ca ardelenii să aibă şi procente din revînzarea fotbalistului.
Dinamoviştii ar mai vrea să rezolve şi banda dreaptă, însă Alexandru Chipciu (22 de ani, FC Braşov) este mult mai greu de adus în acest moment, întrucît patronul “stegarilor”, Ioan Neculaie, nu poate fi convins să cedeze din preţul solicitat, 1,3 milioane de euro.sursa: gsp.ro

10.000 de euro pe lună va cîştiga Pîrvulescu în Ştefan cel Mare în primul an de contract

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu