michael jackson

michael jacksonObiectele şi piesele de mobilier din ultima reşedinţă în care a locuit Michael Jackson, la Los Angeles, unde “regele muzicii pop” a murit pe 25 iunie 2009, au fost expuse, luni, de casa Julien’s Auctions, care le va vinde apoi la licitaţie, sâmbătă, informează AFP.

Michael Jackson şi copiii lui locuiau în iunie 2009 într-o reşedinţă impresionantă pe care megastarul o închiriase în cartierul de lux Holmby Hills din Los Angeles. Piesele de mobilier – care nu au aparţinut practic niciodată artistului – au fost puse în vânzare de adevăraţii proprietari ai vilei.

Printre obiectele de artă, piesele de mobilier şi decoraţiuni, cel puţin două elemente au capacitatea de a atrage atenţia fanilor lui Michael Jackson: un dulap în stil victorian pe oglinda căruia starul american a scris un mesaj de încurajare şi o tăbliţă neagră pe care copiii lui i-au scris un mesaj de afecţiune.

“Erau obiectele care s-au aflat în jurul lui Michael Jackson şi a familiei sale, pentru ultima dată când au locuit împreună”, a declarat Darren Julien de la casa de licitaţii Julien’s Auctions, organizatoarea licitaţiei. Aceeaşi casă de licitaţie a organizat deja o vânzare – şi a obţinut sume record – pentru mobilierul aflat în ultima reşedinţă pe care o închiriase Marilyn Monroe înainte de a muri.

“Din China, din Japonia, de peste tot din lumea întreagă, oamenii vor cu orice preţ ceva. Sunt foarte nostalgici. Vor să aibă un suvenir. Michael a murit, iar ei vor să aibă ceva de care să se agaţe”, a mai spus Darren Julien.

La cererea familiei Jackson, panoul de la capătul patului în care Michael Jackson a murit, care trebuia iniţial să fie vândut în această licitaţie, a fost retras de pe lista obiectelor scoase la vânzare.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă la sfârşitul lunii noiembrie, fiind condamnat la patru ani de închisoare. sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu