britney spears s-a logodit cu iubitul său, jason trawick

britney spears s-a logodit cu iubitul său, jason trawickCântăreaţa americană Britney Spears s-a logodit, joi, cu iubitul său, Jason Trawick, potrivit unui mesaj postat de vedetă pe Twitter, anunță Mediafax.

Logodnicul lui Spears a confirmat vestea pentru accesshollywood.com. Şi publicaţia US Weekly a confirmat zvonurile de logodnă, citând o sursă care a spus că Trawick ar fi cerut-o în căsătorie pe Spears la o cină între prieteni, joi, citat de The Guardian.

TMZ relatează că Spears şi-a sărbătorit logodna vineri, în Las Vegas.

Spears, în vârstă de 30 de ani, a scris pe Twitter, vineri: “Dumnezeule, noaptea trecută, Jason mi-a făcut o surpriză oferind-mi Acel cadou! De-abia aştept să vi-l arăt. Sunt atât, atât de fericită!!!!”

Spears are o relaţie cu fostul său agent, Jason Trawick, din mai 2010, după nişte ani plini cu necazuri, în care a pierdut custodia celor doi copii ai săi şi a fost forţată să se interneze de mai multe ori într-o clinică de dezintoxicare.

Britney Spears a mai fost căsătorită cu Kevin Federline, din 2004 până în 2006. Ea are doi copii cu acesta, Sean Preston, născut în septembrie 2005, şi Jayden James, născut în septembrie 2006. Vedeta s-a mai căsătorit, în Las Vegas, în 2004, cu Jason Alexander, care i-a fost prieten din copilărie. Căsătoria a durat însă doar 55 de ore.

Britney Spears a fost, între anii 2000 şi 2005, cântăreaţa cel mai bine plătită din lume. Artista americană şi-a lansat pe 25 martie cel de-al şaptelea album de studio, intitulat “Femme Fatale”. La sfârşitul lunii august, cântăreaţa a câştigat trofeul pentru cel mai bun videoclip pop, pentru “Till the World Ends”, la gala MTV Video Music Awards.

Ultima oră

Comentariul meu